(P) Inspirație pentru Valentine's Day: ce să îi oferi partenerei, pentru a o face să se simtă iubită și importantă

(P) Inspirație pentru Valentine s Day: ce să îi oferi partenerei, pentru a o face să se simtă iubită și importantă
Citeste mai mult despre: valentines day, utile,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 06 Februarie 2023
Data actualizare: 06 Februarie 2023
În fiecare an, mulți oameni profită de Valentine’s Day pentru a sărbători dragostea, cu flori, cine romantice și cadouri special concepute pentru persoana iubită. În spatele acestei sărbători, care este marcată pe 14 februarie, stau mai multe legende, mai mult sau mai puțin verificate.

 

Se vorbește, printre altele, despre un sfânt Valentin, un preot care a trăit în Roma secolului al III-lea. În perioada domniei împăratului Claudius al II-lea, care a interzis căsătoriile pentru ca mai mulți bărbați să fie trimiși la război, preotul Valentin a unit cuplurile în cea mai mare taină. Când înșelăciunea a ieșit la iveală, împăratul l-a condamnat la moarte. În timp ce era în închisoare, Valentin ar fi întâlnit-o pe fiica temnicerului său, care era oarbă. Se spune că, chiar înainte de a fi ucis, pe 14 februarie, el a reușit să-i redea vederea și i-a trimis o scrisoare semnată “Valentinul tău”. A murit sub tortură și a fost canonizat în 1496, după căderea Imperiului Roman, devenind astfel sfântul patron al cuplurilor de îndrăgostiți.

Valentine’s Day este o sărbătoare populară în multe țări. De mulți ani, a fost adoptată și la noi, unde mai există o sărbătoare a iubirii, Dragobetele, marcat pe 24 februarie. Dacă faci parte dintre cei care sărbătoresc Valentine’s Day, iată mai jos ce îi poți oferi partenerei pentru a se simți apreciată și iubită.

Care sunt cele mai potrivite cadouri?

Din fericire, în materie de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, opțiunile sunt vaste. Poate să fie un cadou clasic, încărcat de romantism, precum:

  • o bijuterie - poate chiar un inel de logodnă, dacă vrei să oficializezi relația - sau o cutie pentru bijuterii
  • produse de machiaj, ca un ruj roșu
  • parfumul preferat. Poți alege, de exemplu, unul din gama parfumuri La Nuit Tresor ori parfumuri Idole
  • un buchet de flori spectaculos, ca binecunoscuții trandafiri de culoare roșie
  • lenjerie intimă fină, sexy
  • ciocolată, de exemplu, cea artizanală
  • obiecte personalizate, ca o pernă în formă de inimă, un album sau o ramă foto pentru poza preferată cu voi doi.

Cadourile oferite persoanei iubite de Valentine’s Day pot viza și bunăstarea psihică și fizică a acesteia. De exemplu, dacă are în general o viață foarte ocupată, cu un job solicitant, copii, multe responsabilități, cadoul poate consta într-o ocazie pentru persoana iubită de a se relaxa. O ședință de masaj la un centru SPA, la o saună ori chiar un hammam, poate fi un cadou potrivit în acest sens. Pentru a merge mai departe, cadoul poate deveni foarte romantic dacă optezi pentru o astfel de experiență în doi. 

Din aceeași categorie a experiențelor poți alege un sejur wellness, la un hotel fermecător, cu un centru SPA luxos și mese delicioase. 

Un weekend romantic sau un city break într-o destinație preferată, dacă dispui de un buget mai generos, pot fi alte idei de cadouri prin care poți să-i arăți persoanei iubite că o apreciezi și o iubești. Lista destinațiilor posibile poate include locuri care au o semnificație aparte pentru cuplul vostru, poate cel unde v-ați cunoscut, ori un oraș romantic pe care și-ar dori să-l viziteze, de exemplu, Paris ori Roma.

Nu în ultimul rând, îi poți demonstra că o apreciezi și o iubești cu o cină romantică simplă și delicioasă pregătită acasă. Muzică în surdină, flori, lumânări, mâncăruri rafinate - pe care le poți comanda, dacă nu știi să gătești - și un desert decadent din ciocolată pot face dintr-o cină un eveniment romantic. Nu trebuie să fie perfect, ci doar să demonstreze că te-ai implicat cu adevărat. 

Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a-ți demonstra dragostea oferindu-i partenerei de viață un cadou care exprimă și se potrivește cu sentimentele tale. Romantic sau sexy, ține cont de personalitatea și preferințele persoanei iubite atunci când îl alegi, pentru ca Ziua Îndrăgostiților să fie un succes.

Sursa foto: Freepik
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!