(P) Loren Loghin, bărbatul care aduce seducția în România

(P) Loren Loghin, bărbatul care aduce seducția în România
Citeste mai mult despre: arta seductiei, Loren Loghin,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Ianuarie 2021
Data actualizare: 18 Ianuarie 2021
Seducția în România este un domeniu tabu. Mulți nu înțeleg la ce se referă și mai mulți sunt foarte sceptici. Loren Loghin susține că aceste aspecte se datorează faptului că în cultura românului altele au fost preocupările; majoritatea privite atent, se pot observa substraturile greșite.

Nu degeaba un procent foarte mare de bărbați dezvoltă credințe greșite, susținând că sexul opus ar fi interesat doar de bani, ar fi superficial și ar fi atras doar de ceea ce strălucește. În lipsa informației corecte, sigur că omul va dezvolta dureri interne ce rămân nerezolvate și va căuta astfel să se refugieze în  unele dintre cele mai întunecate locuri ale siguranței interioare, acestea fiind întocmai credințele sau și mai precis spus, generalizările și judecata.

Loren Loghin, cu canalul său de Youtube „Fara Sens Tv”, conduce de mai bine de 8 ani o comunitate de bărbați alcătuită acum din 62.000 de membri, a publicat peste 400 de videoclipuri în dezvoltare personală  și seducție, este autorul a 3 cărți, principala și una dintre cele mai renumite între bărbați fiind  cartea „Pe Valurile Alfa” care poate fi cu ușurință achiziționată de pe website-ul său, www.farasenstv.ro.

Susține seminarii în toată țara, webinarii online cât și tabere de seductie, acestea fiind susținute în Vama Veche, spunând el că ar fi „paradisul oricărui bărbat începator în domeniu”.

Loren Loghin: „Bărbatul încearcă relaționarea cu sexul opus și dă greș. Cunoscând seducția, va înțelege conceptul de atracție, valoare și identitate. În ciuda credințelor majorității, tot ce atrage în această societate este abilitatea socială.  Degeaba ai obiecte, dacă nu știi să fii om.”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!