(P) Mara Contor Academy - Află povestea celui mai popular salon de înfrumuseţare din Craiova!

(P) Mara Contor Academy - Află povestea celui mai popular salon de înfrumuseţare din Craiova!
Autor: Redactia
Data publicarii: 31 Mai 2019
Data actualizare: 31 Mai 2019
Cui nu-i place frumuseţea? Frumuseţea este şi va fi tot timpul tot mai răvnită. 

Astfel că şi saloanele din Craiova se conformează după cerinţele şi nevoile clientelor. Că e vorba de manichiură, pedichiură, gene, sprâncene, coafură şi machiaj Craiova, Mara Contor Academy şi-a promis să ofere servicii premium pentru toate clientele care îi trec pragul.  Lucru pe care nu toate saloanele îl au în vedere. Astfel că asta îl face să fie unul dintre cele mai populare saloane de infrumuseţare din Craiova.

Povestea Marei Contor şi cum a ajuns de la pasiune la a face un business din asta!

Mara a pornit la drum cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul hairstyling-ului,  şi a vrut să ofere clientelor un serviciu premium, de care să se bucure la maxim, astfel că în salonul lor se folosesc doar produse extraordinare şi profesionale, formându-şi o echipă tânără, entuziasmată, mizând pe încredere, respect şi comunicare... aşa a reuşit să ofere celor mai multe cliente frumuseţea şi îngrijirea pe care şi-o doreau odată ajunse în salonul ei.

Chiar şi când vine vorba de extensii. În salonul ei se folosesc doar extensiile din păr natural Zen ( furnizate de cei de la Zen Academy – cursuri coafor Craiova), ceea ce denotă din start profesionalism, pentru că a ales de pe piaţă tot ce era mai bun, ca întotdeauna clientele să fie mulţumite şi să revină cu plăcere.

Mara ne spunea că în afacerea ei cea mai importantă e echipa. Echipa de oameni tânără, de care se mândreşte că poate să facă atâţia clienţi fericiţi, pentru că da, la manichiură şi pensat participă ambele sexe, ceea ce zice că tot meritul pentru care astăzi este unul dintre cele mai bune saloane se atribuie echipei şi oamenilor dragi care au susţinut-o şi au crezut în ei.

Nu e uşor să oferi atâtea servicii! Machiajul profesional, manichiura, pedichiura, cosmetica, montarea extensiilor este un domeniu în care nu toţi fac faţă, însă Mara a reuşit să aleagă cei mai buni oameni din domeniu şi astfel că pe drumul frumuseţii merge împreună cu ei! La ei în salon vei fi întâmpinată întotdeauna cu un zâmbet şi cu voie bună, gata să fii răsfăţată, să fii frumoasă, să fii tu! O altă tu, mulţumită de tine şi mulţumită de tratamentele pe care le primeşti.

Mara Contor Academy – Salonul ideal pentru tine!

La Mara Contor Academy ai servicii de la femei la femei, de calitate, profesionale şi întotdeauna cu bun gust. Echipa Mara Contor Academy pune accent pe frumuseţe, strălucire şi bun gust, ceea ce îi clasează deja după experienţa pe care o au, în topurile celor mai bune saloane din Craiova. Pasiunea pe care o au pentru meseria lor, le-a adus până astăzi numai împliniri, astfel că poţi face şi tu parte din povestea lor.

Ai nevoie de un salon de înfrumuseţare în Craiova? Nu ştii pe cine să alegi din atâta marketing şi laude în descrieri?  Alege Mara Contor Academy, o echipă tânără, gata să îţi ofere cele mai îndrăzneţe coafuri de mireasă pentru nunta ta şi un make-up salon Craiova cum nu ai mai văzut decât în revistele tabloid. Excelenţa şi experienţa îşi spun cuvântul. Astfel că odată aleşi poţi sta fără griji, ai făcut probabil cea mai bună alegere pentru evenimentul la care vei participa. Căci vei străluci!

Mara Contor Academy îţi oferă îngrijire, o ambianţă plăcută în cadrul salonului, un nou look şi o altă încredere în tine, mai bună, mai accentuată, mai plăcută. Mara îţi oferă şansa să devii o altă tu! O versiune pe care o vei şti decât atunci când vei păşi în salonul lor... o versiune aşa cum te visezi. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies