(P) Ai nevoie de reparații mașini de spălat? Cei de la Master Service îți stau la dispoziţie

(P) Ai nevoie de reparații mașini de spălat? Cei de la Master Service îți stau la dispoziţie
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Mai 2019
Data actualizare: 23 Mai 2019
Atunci când vine vorba de reparații mașini de spălat povestea rămâne aceeași pentru fiecare proprietar. 

Când mașina de spălat ni se strică şi nu ne mai putem spăla hainele, e ca şi cum ni se termină de cele mai multe ori tot cheful de viaţă crezând că ar trebui să dăm din nou o altă sumă colosală pentru o maşină de spălat nouă. 

Însă ce nu ştim mulţi dintre noi, este că acum în Bucureşti şi împrejurimi există service-ul de reparații mașini de spălat care îți oferă un diagnostic al maşinii gratuit, și de cele mai multe ori le repară pe loc. Master Service este unul dintre cele mai bune service-uri de reparatii maşini de spălat din Bucureşti şi atent la nevoile clienţilor. Dispune de o echipă specializată de oameni bine instruiţi care îşi fac cu plăcere meseria. 

Echipa Master Service încearcă întotdeauna să facă clienţii fericiţi şi să repare întotdeauna ceea ce unii proprietari cred că nu mai poate repara, salvându-i de a plăti o altă sumă uriaşă pentru o maşină de spălat nouă.

În caz de urgenţă: Master Service se deplasează la domiciliul dumneavoastră în timp util!

Dacă de exemplu, atunci când se strică maşina de spălat este o urgenţă de forţă majoră şi o vreţi reparată în cel mai scurt timp, echipa Master Service se deplasează în timp util la domiciliul dumneavoastră, ca să constate problema şi să vă zică dacă se poate repara.

Aceștia nu doar că îţi vor zice dacă merită să cumperi o altă mașină de spălat, dar te vor ajuta să faci rost şi de piesele necesare pentru reparaţii, întrucât în service-ul lor de reparaţii piesele de cele mai multe ori se află pe stoc. Acesta fiind şi unul din motivele pentru care merită să-i alegeţi.

Au o experienţă de peste 12 ani în ceea ce privesc reparaţiile maşinilor de spălat, oferind chiar şi service Indesit, service Whirlpool şi multe alte mărci de reparaţii maşini de spălat, inclusiv Miele, Bosch, etc. Pot fi găsiţi de luni până sâmbătă între orele 08:22, indiferent de maşina de spălat pe care o aveţi.

Master Service oferă servicii premium de reparaţii, lucrează doar cu piese originale şi oferă de cele mai multe ori chiar şi consiliere telefonică în caz de nevoie.

În caz de nevoie, tot ce trebuie să faceţi este să apelaţi la această echipă ce vă poate repara maşina de spălat fără costuri ascunse. Master Service este despre dragoste faţă de reparaţii, despre costuri acceptabile şi despre o nouă şansă la maşina de spălat proaspăt defectată. Apelaţi cu încredere la 0768. 024.090
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies