(P) Niciodată nu e prea târziu pentru o vacanță! Alege tot ce e mai bun din ofertele last minute Turcia!

(P) Niciodată nu e prea târziu pentru o vacanță! Alege tot ce e mai bun din ofertele last minute Turcia!
Data: 18 Februarie 2020
Ți-ai propus să mergi într-o vacanță pe care să nu o uiți niciodată și din care să te întorci cu o mulțime de lucruri de povestit? 

Dacă vrei să ajungi într-o țară în care ospitalitatea este la ea acasă, Turcia este răspunsul. Aici vei găsi oameni prietenoși și zâmbitori, dispuși să îți ofere experiențe unice din punct de vedere turistic.

Dacă un loc precum Istanbul ți se pare prea aglomerat pentru momentele de relaxare pe care vrei să le petreci în această țară a culorilor, iată alte câteva destinații care te vor surprinde în totalitate. Komsi Travel ți-a pregătit oferte last minute Turcia de care să te bucuri la superlativ!

Antalya, o oază de relaxare

Unul dintre cele mai cunoscute locuri din Turcia este Antalya, o adevărată oază de relaxare cu resorturi de lux care îți vor tăia răsuflarea încă de la prima vedere.

Acest loc fascinant te duce cu gândul la zilele însorite, în care tot ce trebuie să faci este să stai pe un șezlong, la plajă, în așteptarea celor mai colorate cocktail-uri însoțite de platouri imense cu fructe. 

Mai mult, dacă simți nevoia de un plus de adrenalină, poți petrece o zi la rafting în Antalya pe apele repezi ale râului Kopru din Munții Taurus.

Aici vei descoperi un cadru natural, un canion spectaculos, demn de imortalizat. După ce ai prins curaj, poți face plimbări pe podurile antice și te poți bucura de o zi revigorantă în natură. 

Dacă iubești atât marea, cât și muntele, trebuie să știi că în Antalya le poți avea pe amândouă. Mai exact, aici ai ocazia să privești splendoarea celor mai frumoase peisaje de la înălțime, de pe vârful Tahtali, la o altitudine de 2365 de metri. Profită de ofertele last minute Turcia și rezervă o zi plimbării cu telefericul într-o destinație de vis!

Bodrum, o bucățică de istorie

Dacă vrei să te întorci în timp și să explorezi locurile în care a trăit marele istoric grec Herodot, orașul portuar Bodrum este cea mai bună soluție. Cu un climat mediteranean care asigură condiții bune de vizitare pe tot parcursul anului, Bodrum este o alegere excelentă din multitudinea de oferte last minute Turcia. 

Aici vei putea vizita Amfiteatrul din Bodrum, unul dintre cele mai frumoase monumente grecești care datează din secolul al IV-lea î. Hr., Castelul Sf. Petru, numit și Muzeul de Arheologie din Bodrum, și nu în ultimul rând Mausoleul din Halikarnas, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice. 

Plajele scăldate in soare și nisipul fin te vor invita la o relaxare continuă la malul mării. Cu toate acestea, dacă simți nevoia de puțină mișcare, în Bodrum vei putea vizita centrul vechi al orașului, un loc ideal din care poți achiziționa suveniruri pentru cei de acasă. 

Totodată, Bodrum este și capitala neoficială a clubbing-ului din Turcia! Iți place viață de noapte? Atunci Bodrum iți va veni ca o mănușă! În acest oraș poți găsi cel mai mare club disco în aer liber din lume, denumit Halikarnas, unde în fiecare noapte se distrează la superlativ peste 5000 de persoane!

De la DJ internaționali, show-uri extraordinare și atmosferă de lux, până la barurile și cluburile de rock sau de jazz din oraș, Bodrum este o încântare pentru cei îndrăgostiți de dans și de muzică!

Cappadocia, un spectacol vizual 

Nu ai cum să ratezi Cappadocia dacă alegi o ofertă last minute Turcia! Acest ținut spectaculos arată exact ca în celebrele fotografii și oferă tuturor pasionaților de călătorii o priveliște formidabilă. Inclusă în patrimoniul UNESCO, Cappadocia este cunoscută în toată lumea pentru baloanele multicolore cu heliu care zboară deasupra ei. 

Însă aici poți face mai mult decât un simplu zbor cu balonul! Spre exemplu, dacă ai un spirit aventurier, în Cappadocia vei putea explora peșterile în care se refugiau locuitorii pentru a nu fi găsiți de invadatori și persecutori.

De asemenea, relieful format în mii de ani, orașele din subteran și bisericile-muzeu reprezintă adevărate atracții turistice pentru pasionații de istorie și cultură. 

Așadar, Turcia este mai mult decât ofertantă atunci când vine vorba de relaxare, cunoaștere și adrenalină. Profită de ofertele last minute Turcia oferite de Komsi Travel și cu siguranță vacanța ta va deveni cea mai frumoasă experiență pe care ai trăit-o vreodată! 

FULLSCREEN
(P) Niciodată nu e prea târziu pentru o vacanță! Alege tot ce e mai bun din ofertele last minute Turcia!
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO