(P) Obține fișa permis auto pe loc! Ce pași trebuie să urmezi

(P) Obține fișa permis auto pe loc! Ce pași trebuie să urmezi
Citeste mai mult despre: fișa permis auto, permis auto,
Data: 17 Iulie 2019
Ca să putem trece cu brio peste provocările zilnice, avem nevoie de ajutorul unui mijloc de transport rapid și sigur. Distanța de acasă spre locul de muncă poate fi mare, așa că mașina personală ne va fi de mare folos pentru a ajunge la serviciu în timp util, însă obținerea actelor pentru dobândirea permisului de conducere poate reprezenta un motiv de stres.

Din fericire, acum putem scăpa de această grijă, deoarece există o metodă simplă de a primi pe loc fișa medicală pentru permis auto. 

Dacă urmezi cursurile unei școli de șoferi sau ai permisul de conducere expirat, probabil știi deja ca vei avea nevoie de fisa permis auto. În trecut, acest document se putea obține doar la clinicile de stat, ceea ce însemna că trebuia să aștepți ore în sir la cozi interminabile. În prezent, poți merge la o clinică privată și poți obține fișa medicală pentru permisul auto în aceeași zi.

Centrul Medical Standard Med oferă cel mai bun raport calitate preț pentru fișa permis auto. În plus, persoanele care vor să dea examenul auto sau să își reînnoiască permisul de conducere vor primi fișa permis auto pe loc. Timpul de execuție a analizelor medicale este în medie de o oră și 15 minute. Clinica este autorizată pentru efectuarea cu maximum de eficiență a tuturor examinărilor clinice și paraclinice, inclusiv avizarea psihologică. Este necesară doar o singură deplasare, deoarece după ce vei termina consultația, vei primi și avizul medical.

 

Iată ce trebuie să faci ca să obții fișa permis auto:

1. Accesează fisamedicala.info și vei găsi toate informațiile necesare pentru a obține fișa permis auto. 

2. Sună la numărul de telefon 0722.435.435 și stabilește o programare sau te poți programa online, completând direct formularul de pe site, din cadrul rubricii ”Tarife și Programări”.

3. Vino la Centrul Medical Standard Med, împreună cu documentele necesare, și vei primi în maximum o oră și jumătate fișa permis auto. Prețul este de doar 125 de lei, iar în situația în care nu vei obține fișa medicală în maximum o oră și jumătate de la completarea formularelor, ți se va returna 50% din suma pe care ai plătit-o.

Iată care sunt actele de care vei avea nevoie, atunci când vei merge la centrul medical, pentru a obține rapid fișa permis auto:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fișa de școlarizare – dacă aceasta există;

– Ochelari de vedere (dacă este cazul);

- O adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze că solicitantul este apt pentru a conduce sau parafa din partea medicului de familie pe fișa pentru permisul auto la punctul B, în cazul în care pacientul figurează cu boli cronice;

– Persoanele care suferă de diabet trebuie să îi ceară medicului diabetolog o scrisoare medicală, in care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și confirmarea că solicitantul este apt pentru a conduce.

Important de reținut! Fișa permis auto trebuie depusă în termen de șase luni de la efectuarea analizelor medicale, acesta fiind intervalul de valabilitate a examinărilor medicale. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO