(P) Provocare speciala pentru bucuresteni. Ce se intampla daca iti torni o galeata cu gheata in cap in KFC-ul de la Romana

(P) Provocare speciala pentru bucuresteni. Ce se intampla daca iti torni o galeata cu gheata in cap in KFC-ul de la Romana
Data publicarii: 22 August 2014
Data actualizare: 22 August 2014
Ice Bucket Challenge a devenit un adevarat fenomen si in Romania, iar cei de la KFC au intrat in joc cu o provocare pentru toti clientii.

Toti cei care vor intra vineri in restaurantul KFC din Piata Romana vor putea lua parte la o provocare speciala. Astfel, pentru fiecare client ce isi va turna in cap o galeata cu gheata, reprezentantii KFC vor dona 32 de lei, echivalentul unui Hot Bucket, in contul Asociatiei Pentru Boli Rare din Romania. Galetile cu gheata sunt puse la dispozitie de KFC.

“In urma cu cateva zile am fost provocati pe Facebook de catre un consumator care a facut legatura intre Ice Bucket si KFC Bucket. Ne-am bucurat sa fim nominalizati iar azi am reactionat si am facut public acest lucru pentru ca ne dorim sa ajutam la strangerea de fonduri in scopuri umanitare. Suntem mandri sa putem raspunde acestei provocari si suntem pregatiti sa donam echivalentul in lei a catorva sute de KFC Hot Bucket”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC Romania.

“Alianta Nationala pentru Boli Rare saluta initiativa KFC Romania de a veni in sprijinul pacientilor cu boli rare din tara noastra. Consider ca prin aceste actiuni, beneficiarii nostri vor fi mai putin "orfani". Spun asta pentru ca bolile rare se mai numesc si orfane pentru ca nu au acces la tratament, recunoastere si ingrijire adecvata. In lume se cunosc peste 8.000 de astfel de boli diferite, sunt deci foarte numeroase, complexe, putin cunoscute de catre populatie, corpul medical si oficialii din sistemul de sanatate. Multumim foarte mult pentru initiativa”, a declarat Norica Dan, Presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare din Romania.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!