(P) Românii au talent 2023: Gabriel Mardale a cântat My Heart Will Go On: “Ești magic, exact ca sezonul nostru”

Citeste mai mult despre: Romanii au talent 2023, statiuni balneare,
Data publicarii: 02 Martie 2023
Data actualizare: 02 Martie 2023
Gabriel Mardale are 12 ani și este din stațiunea balneoclimaterică Amara, Ialomița. Pe când avea 5 ani era în mașină și a început să bată din picior pe ritmul piesei de la radio, mama l-a auzit și l-a pus să îi cânte ceva. Atunci și-a dat seama că are un artist în familie. 

Puștiul învață la o școală din Slobozia, dar ar vrea să fie la o școală de muzică unde să stea cu toți artiștii de vârsta lui.

Nu mai are frați, surori, deși își dorește foarte mult. Se simte singur, chiar dacă are prieteni. Spune că atunci când ajunge acasă, tot singur este. 

Îi place mult Celine Dion. Tatăl lui i-a arătat piesele artistei, iar Gabi a devenit fanul ei instant. La fel s-a întâmplat și când a auzit-o cântând pe Lara Fabian. Băiatul din Amara cântă în mai multe limbi.

A venit la preselecțiile Românii au talent, sezonul 13, cu piesa “My heart will go on”. A pășit timid pe scenă, iar atunci când a început să cânte, Gabriel a ridicat toată sala în picioare.

Andra: “Pe mine m-ai vrăjit! Ești magic, exact ca și sezonul nostru!”. Puștiul a primit 4 de DA din partea juraților.

Vezi momentul lui Gabriel de la Românii au talent 2023 în materialul VIDEO de mai sus. Emisiunea se vede și pe VOYO

Răsfață-te cu un sejur wellness la băi! Profită acum de ofertele travelminit.ro, unde ai acces la cea mai largă ofertă de cazare din România, cu vouchere de vacanță.

Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piață rezervărilor hoteliere din România din 2017. Portofoliul Travelminit conține 7500 de unități de cazare (hoteluri, pensiuni, apartamente) din România active pe platformă și acoperă o gamă largă de cazare în toată țara (litoral, munte, destinații balneoclimaterice și orașe mari), fiind lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță. În 2022, Travelminit raportează 20 milioane de euro vânzări în România și 17 milioane de vizite pe platformă.

Din 2020, Travelminit face parte din Szallas Group, care are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul și Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia, Croația), cu vânzări de peste 200 milioane de euro și peste 500 de angajați. 

Articol susținut de Travelminit.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!