(P) Roxana Ciuhulescu are nevoie de ajutorul tau! Afla care este noua pasiune a vedetei:

(P) Roxana Ciuhulescu are nevoie de ajutorul tau! Afla care este noua pasiune a vedetei:
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu,
Data publicarii: 18 Noiembrie 2011
Data actualizare: 18 Noiembrie 2011
“Salut prieteni! Ce ti-e si cu tehnologia asta…..! De cand a aparut tableta Galaxy, nu mai am stare.

Prietenii imi reproseaza ca stau tot timpul pe tableta, stau pe Facebook, ma uit pe youtube, fac poze, le descarc si nu in ultimul rand, imi verific ……..masina. 

Daca tineti minte va scriam despre aplicatia masinii sau mai bine zis, aplicatia care te ajuta in intretinerea masinii , aplicatie cu care sunt in concurs impreuna cu echipa mea de dezvoltatori. Saptamana asta , aplicatia mea trebuie sa fie gata, adica gata de aplicat asa ca inca aveti timp pana vineri sa-mi dati o sugestie pentru imbunatatirea ei. Chiar sint curioasa cine imi va da o mana de ajutor….. (a se citi aplicatie de ajutor) 

Nu uitati - aceasta aplicatie va readuce aminte cand va expira CASCO, cand trebuie sa faceti revizia la masina, cand trebuie sa schimbati anvelopele pentru sezonul urmator sau cand trebuie sa reinnoiti contractul de asigurare al masinii. Asa ca daca ai masina, o sa ai sigur nevoie si de aplicatia asta, nu de alta dar o sa-ti foloseasca si tie ca sofer sau posesor de masina. Cine n-are aplicatie, n-are satisfactie! Na ca am gasit si rima, hihihi!!!)

Va invit aici si va astept comentariile si sugestiile."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies