(P) Sfaturi utile pentru începătorii în jocuri ca la aparate

(P) Sfaturi utile pentru începătorii în jocuri ca la aparate
Data publicarii: 04 Mai 2022
Data actualizare: 04 Mai 2022
Spre deosebire de alte jocuri de noroc, cum ar fi cele de la pariuri sportive, de cărți sau la ruletă, unde strategia poate juca un rol, în ceea ce privește sloturile, o astfel de abordare nu face mare lucru. 

Fiind vorba despre un algoritm, care alege variantele la întâmplare, șansa este oferită de faptul de a te afla în joc la momentul oportun. Astfel dacă vrei să joci cu mai multe șanse, alege mai bine o platformă cu ajustări și oferte cât mai avantajoase, așa cum sunt cele de jocuri ca la aparate Betfair.

Cum să joci ca la aparate online?

Jocurile online oferă o experiență de joc diferită, dar la fel de interesantă ca și cea a jocurilor de la aparatele clasice. Diferența majoră este că de această dată te afli în fața unui calculator sau în fața unui dispozitiv mobil, care presupune o mai bună vizualizare a opțiunilor și o altă modalitate de acționare.Pentru a juca sloturi online, ca începători, nu este nevoie de experiență prealabilă. Fiecare joc dispune de instrucțiuni privind modalitatea de plasare a mizei, de reglare a numărului de linii active și de câștig. Astfel, în funcție de dorință sau de preferințe, poți opta pentru un joc foarte simplu cu doar trei linii de câștig sau pentru unul cu peste 25 de linii de câștig.

Tot la început trebuie să setezi și valoarea pentru fiecare linie. Și abia apoi poți trece la jocul propriu-zis în care trebuie să acționezi rolele prin apăsarea butonului Rotire.

Multe jocuri vin cu surprize, precum dublarea sumei, multiplicator, bonus special sau rotiri gratuite. Acestea au rolul de a face jocul cât mai dinamic și cât mai plin de suspans, până la a obține un câștig.

O rotire este câștigătoare când se aliniază anumite simboluri de pe linii sau sunt atinse anumite obiective de câștig.

Câteva sfaturi pentru începătorii în jocuri ca la aparate

În cazul în care nu ai mai jucat astfel de jocuri, va trebui la început să fii foarte atent la indicațiile oferite și la felul în care alegi să joci pe bani reali. Abia după ce te familiarizezi cu jocul și cu stilul ales, poți trece la o altă etapă, cu mai multe șanse și cu mize mai mari.

Iată care sunt cele mai importante sfaturi de care să ții seama la început:

1. Jocurile de noroc sunt o modalitate de câștig posibil, nu o sursă constantă de venit.

2. Alege la început jocuri simple, fără mize mari.

3. Joacă doar bani pe care ești dispus să-i pierzi, fără regret.

4. Nu există strategii minune pentru a câștiga mereu.

5. În spatele jocurilor se află algoritmi complecși, cu rezultate greu de prevăzut.

6. Joacă responsabil și echilibrat.

7. Nu te lăsa mânat de emoții atunci când pierzi.

8. Alege platforme care oferă bonusuri bune.

9. Alege platforme care dispun și de versiuni demo.

Dacă vrei să te bucuri din plin de servicii, experiență și un joc de calitate, alege Betfair. Este o platformă licențiată, ce oferă siguranță și multe instrumente de informare și control. Vârsta obligatorie este de 18 ani.

Licenta de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!