(P) Tendințe în asigurările de călătorie: Analiză portofoliului GOTHAER

(P) Tendințe în asigurările de călătorie: Analiză portofoliului GOTHAER
Citeste mai mult despre: asigurari de calatorie, analiza, GOTHAER,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 05 Septembrie 2019
Data actualizare: 06 Septembrie 2019
Odată cu sezonul vacanțelor, asigurarea de călătorie revine în centrul atenției, iar Gothaer remarcă că românii înțeleg cât de important este că, în cazul unei călătorii în străînătate, eventualele probleme de sănătate să fie acoperite prin asigurare.

 O scurtă analiză a portofoliului Gothaer pe segmentul travel (2018 vs. 2017) evidențiază în infograficul de mai jos, câteva aspecte importante care definesc această linie de business.

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurari își propune să fie prima opțiune a clienților săi, având standarde înalte în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite și bazându-se totodată pe experiență vastă și pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajați și un volum de prime brute subscrise de peste 154 mil. Lei în 2018. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din București și din alte orașe mari din România, prin intermediul partenerilor și comerciali, precum şi online, pe www.gothaer.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies