(P) Top 3 avantaje să alegi oja semipermanentă

(P) Top 3 avantaje să alegi oja semipermanentă
Data publicarii: 08 Ianuarie 2021
Data actualizare: 08 Ianuarie 2021
Unghii perfecte pentru două săptamani? Oja semipermanenta există de câțiva ani, dar este încă foarte populară. 

De ce se încadrează toate femeile în această tehnică la modă și de ce aceasta este cea mai bună alegere? Iată 3 motive excelente pentru a cade ispitei și a alege oja semipermanenta.

Unghii perfecte pentru două săptamani? Oja semipermanenta există de câțiva ani, dar este încă foarte populară. De ce se încadrează toate femeile în această tehnică la modă și de ce aceasta este cea mai bună alegere? Iată 3 motive excelente pentru a ceda ispitei și a alege oja semipermanenta.

Avantajul nr. 1: folosire îndelungată garantată

Totul constă în cunoștințele de realizare a unei bune aplicări a acestei oje semipermanente. După pregătirea unghiilor, expertul în unghii începe prin aplicarea unui grund pentru a proteja unghia de pigmenți, apoi două straturi de culoare. Toate acestea reusesca să facă unghia să strălucească și protejează nuanță datorită celebrului strat de top. La fiecare pas, mâna este introdusă sub lampa LED sau UV pentru a cataliza lustruirea. Catalizarea este un proces al cărui obiectiv este de a accelera o reacție chimică. Cu alte cuvinte, lampa LED sau UV crește viteză cu care lacul de pe unghiile tale, sub formă lichidă, se transformă în formă solidă. Fii fără griji, această tehnică este sigură pentru sănătatea ta. Toate aceste metode sunt pentru a-ți explică că odată ce lacul se întărește în dispozitiv, este fixat pentru cel puțin două săptămâni fără a se descuamă sau a-și pierde strălucirea. Atractiv, nu-i așa?

Avantajul nr. 2: economisirea timpului

Timpul femeilor este foarte prețios și acest lucru îl știi și tu. Cine nu a visat să se trezească în fiecare dimineață deja machiat sau cu unghiile deja vopsite? Tehnicianul tău de unghii are puterea de a face realitate oricare dintre fanteziile tale în ceea ce privește manichiură sau pedichiură ta. Datorită lui, manichiură se efectuează într-un timp record. Într-adevăr, serviciul durează în medie 60 de minute, iar culoarea de pe unghii durează aproximativ două săptămâni. Lacul compus din gel acrilic și pigmenți va rezistă tuturor șocurilor, nu mai trebuie să fii atentă mereu că poate sare lacul de pe unghii. Acesta este o economie de timp neprețuit, ținând cont că știi că ojă clasică se desprinde după două zile și că este necesar să o retusezi sau să o schimbi la fiecare 3 până la 4 zile.

Beneficiul nr. 3: o revoluție pentru femeile moderne

În societatea noastră contemporană, femeile se grăbesc și deseori sunt copleșite de câte lucruri au de făcut. O pauză de frumusețe este cu adevărat binevenită în viață lor de zi cu zi. Poți opta pentru un lac semipermanent de culoare sau chiar pentru manichiură franceză. Există multe posibilități. Avantajul aplicării unei oje semipermanente este că, odată ce serviciul este terminat, nu trebuie să mai aștepți 30 de minute să te gândești la ce să faci în timp ce lacul se usucă. Ești liberă să îți reiei activitățile de îndată ce manichiuristă îți părăsește casă sau poți merge și face ce vrei după ce pleci de la salon. Frumos, nu-i așa? Răsfață-te fără a părăși casă, răsfață-te cu o ojă semipermanenta acasă. Tot ceea ce trebuie să faci este să contactezi manichiuristă, să îți alegi culoarea si să te bucuri de acest moment.

Produse de calitate poți găsi pe site-uri precum beautynails.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!