(P) Transport animale profesionist, rapid si ieftin doar la Livestocktransport.ro

(P) Transport animale profesionist, rapid si ieftin doar la Livestocktransport.ro
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 29 Octombrie 2020
Data actualizare: 29 Octombrie 2020
Creşterea animalelor domestice este una dintre cele mai vechi îndeletniciri ale omului. Acesta, încă din cele mai vechi timpuri a crescut animale domestice pentru a se putea bucura de avantajele oferite de către o astfel de ocupaţie. Asigurarea hranei a fost şi este cel mai important motiv pentru care porcii, caprele oile, etc, au fost şi sunt crescute de către om. 

Tehnologia a avansat şi odată cu aceasta şi societatea în care trăim s-a dezvoltat foarte mult. Aşa se face că în momentul de faţă există ferme care se ocupă cu creşterea porcinelor, ovinelor, etc, dar şi un număr din ce în ce mai mare de persoane care au o astfel de ocupaţie. Datorită dezvoltării domeniului creşterii animalelor domestice s-au dezvoltat şi alte domenii de activitate, transportul de animale vii fiind unul dintre domeniile de activitate care s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. Animalele trebuie transportate dintr-un punct în altul motiv pentru care cererea pentru un astfel de serviciu a crescut extraordinar de mult în ultimii ani. Aşa se face că în momentul de faţă pe piaţă există din ce în ce mai multe firme care oferă serviciul de transport animale vii. Scopul acestui serviciu este de a asigura cele mai bune condiţii pentru transportul animalelor vii. Este foarte important ca animalele transportate să aibă parte de cele mai bune condiţii de transport pentru a putea ajunge cu bine la destinaţie. Acest aspect este prevăzut şi în legislaţia care reglementează modul în care trebuie efectuat transportul animalelor vii.

Modul în care animalele ajung la destinaţie depinde de profesionalismul celor care se ocupă de transportul acestora

Pentru ca animalele vii să poată fi valorificate este necesar ca acestea să ajungă în cele mai bune condiţii la destinaţie. Eventualele răni provocate în timpul transportului sau îmbolnăvirea animalelor sunt aspecte care îngreunează procesul de valorificare al animalelor. Având în vedere acest aspect este absolut necesar că transportul animalelor vii să se realizeze în cele mai bune condiţii. Pentru a se întâmpla acest lucru trebuie aleasă o firmă de transport animale vii care are o mare experienţă în acest domeniu de activitate şi în cadrul căreia lucrează personal specializat la cel mai înalt nivel. În mâinile şoferilor care transportă animalele stă sănătatea animalelor transportate motiv pentru care este necesar ca şoferii la care se apelează pentru un astfel de transport să aibă o experienţă cât mai mare. De asemenea, şoferii trebuie să îndeplinească şi alte calităţi, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

-    Capacitate ridicată de concentrare. În timpul condusului este necesar ca şoferul să aibă capacitatea de a se putea concentra pentru a putea ajunge cu bine la destinaţie. Pe parcursul traseului apar fel de fel de situaţii neprevăzute care nu pot fi depăşite cu bine dacă şoferul nu este tot timpul concentrat 100%.

-    Foarte multă răbdare. Realizarea unui transport de animale vii necesită o anumită perioadă de timp, durata perioadei de timp depinzând de distanţa care trebuie parcursă. Având în vedere acest aspect este necesar ca şoferul să aibă foarte multă răbdare pentru a putea ajunge cu bine la destinaţie. Starea de nervozitate sau grabă la volan sunt două dintre cele mai populare motive care conduc la apariţia accidentelor rutiere.

-    Să respecte prevederile legale care trebuie respectate în momentul în care sunt transportate animale vii. Legislaţia este foarte strictă în momentul în care vine vorba despre modul în care trebuie transportate animalele vii. Una dintre persoanele responsabile cu respectarea legislaţiei este şoferul care transportă animalele vii. Acesta trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că respectă legislaţia cu privire la transportul animalelor vii.

Animele vii transportate merită condiţii de transport decente!

Având o experienţă de 10 ani de zile în transportul intern şi internaţional de animele vii, Brutaru Transport este una dintre firmele de transport care oferă cele mai bune condiţii de transport pentru animale. Flota utilizată pentru transportul animalelor vii este compusă din 13 autotractoare şi 13 semiremorci special adaptate pentru a putea fi utilizată în transportul de lungă durată al animalelor vii. Personalul care lucrează în cadrul acestei firme este foarte atent la detalii şi la toate detaliile care trebuie respectate pentru a putea realiza un transport de animale vii care să respecte atât legislaţia aflată în acest moment în vigoare dar şi regulile de bun simţ. La fel ca şi oamenii şi animalele meritată cel mai bun tratament indiferent că este vorba despre modul în care acestea sunt transportate, îngrijite, hrănite, etc. Pentru a se asigura un transport realizat că la carte specialiştii care lucrează în cadrul acestei firme se asigură că:

-    Toate animalele transportate au apă, hrană şi o perioadă de odihnă de 24 h înainte de începerea călătoriei.

-    Toate animalele care urmează să fie transportate sunt apte pentru a putea călători.

-    Sunt respectate toate regulile de curăţare şi dezinfecţie.

-    Există toate documentele necesare realizării unui astfel de transport.

-    Mijloacele de transport utilizate nu pun în pericol starea de sănătate a animalelor transportate.

Concluzii

Colaborarea cu o firmă de transport animale este un aspect foarte important pentru persoanele fizice sau juridice care se ocupă cu creşterea animalelor. Pentru ca acestea să ajungă cu bine la destinaţie este necesar că transportul să fie realizat într-un mod profesionist. Un astfel de serviciu poate fi oferit doar de către o firmă care are o vastă experienţă în acest domeniu de activitate, Brutaru Transport fiind un exemplu foarte bun în acest sens.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!