• PRO TV
  • (P) Trenduri în organizarea nunților în 2020

(P) Trenduri în organizarea nunților în 2020

(P) Trenduri în organizarea nunților în 2020

Orice femeie își dorește o nuntă de vis pentru a celebra iubirea alături de alesul inimii. De la rochie și decor până la meniul de nuntă sau locație, totul trebuie să fie perfect până la cel mai mic detaliu. 

Organizarea unui eveniment memorabil presupune multă răbdare și atenție, iar miresele anului viitor au început deja să se pregătească pentru ziua cea mare. Timpul nu este niciodată de ajuns, iar ideile parcă sunt prea puține ca să transformi în realitate frumoasa ta poveste de dragoste. Pentru a-ți veni în ajutor cu soluții inspirate care să te ghideze în planificarea nunții, am aflat câteva dintre tendințele anului următor. Iată ce trebuie să faci că să ai parte de o petrecere modernă, așa cum îți dorești. 

Nunta în aer liber și idei inspirate din natură

Majoritatea cuplurilor aleg să se căsătorească vara pentru a se bucura de un eveniment deosebit, scăldat în razele soarelui pe parcursul zilei și plin de romantism după lăsarea întunericului. Cadrul natural magnific și atmosfera degajată pe care o impune o nuntă în aer liber fac ca un astfel de eveniment să fie extrem de popular și în 2020. Plină de culoare și prospețime, ziua nunții tale va prinde contur într-un loc special, pe malul unui lac, în grădină sau la piscină. Recomandarea pentru un astfel de eveniment grandios ar fi un ballroom de nuntă cu piscină, așezat în mijlocul naturii, care să vă ofere o experiență de neuitat. Indiferent de stilul ales pentru petrecere – garden party, rustic, romantic, modern, mediteraneean, etc, vei reuși să creezi momente de neuitat pentru invitați. Optează pentru un foc de artificii care se reflectă pe luciul apei, candy bar, meșe de cocktail, lumânări colorate, felinare împodobite cu flori, lampadare sau alte decorațiuni magice pentru a întregi un tablou feeric pentru o nuntă în aer liber. Revenirea la natură și accesoriile ecologice reprezintă tendințe ale anului următor pe care le vor aborda multe dintre mirese. Iar dacă îți faci griji că vremea nu va fi de partea ta, ia în considerare un plan de rezervă. Mai exact, nunta în aer liber poate avea loc în cort, urmând același trend natural cu decoruri luxuriante. 

Decorațiuni supradimensionate

Cuplurile devin din ce în ce mai creative și mai sofisticate în cerințele lor, de aceea una dintre tendințele populare pentru nunțile anului viitor este opulența. Decorul supradimensionat reprezintă o abordare potrivită pentru orice eveniment. Baloanele uriașe pentru nuntă, arcadele fabuloase din flori, afișele decorative sau corpurile de iluminat gigantice, precum candelabre ori abajururi, sunt doar câteva dintre decorațiunile care creează o atmosferă de vis. 

 Florile au un rol important în cadrul unei nunți, iar miresele își doresc plante speciale, flori sălbatice, înglobate în cuburi de gheață sau chiar uscate. Nuanțele îndrăznețe, texturile și formele diferite încadrate în decorațiuni supradimensionate vor oferi o adevărată explozie de culoare și parfum. Florile transformă orice loc într-unul de poveste, așa că nu face rabat la aceste elemente decorative pentru ziua ta specială. Optează pentru decoruri naturale mari, deosebite, și mergi pe varianta de supradimensionat chiar și atunci când alegi buchetul de mireasă.   

Torturi de nuntă extravagante

Orice mireasă vrea să își pună amprenta pe organizarea propriei nunți, mai ales că ideile originale sunt extrem de provocatoare. Ei bine, extravaganța definește evenimentele anului 2020, iar tortul de nuntă nu face excepție de la acest concept. Cu siguranță, îți dorești ceva personalizat, însă ia în considerare că sunt la modă decorurile grandioase, monograme și texturile neobișnuite. Piesa de rezistentă a oricărei nunți, tortul trebuie să fie opulent, în stil regal, o adevărată operă de artă care să tăie respirația invitaților. Nu uităm nici de gust și îți spunem că torturile tradiționale cu fructe și fondant nu mai sunt preferatele mirilor, ci sunt apreciate mai degrabă cele cu aromă de gin ori acoperite cu flori comestibile sau picături de gheață. 

După ce ai aflat câteva dintre cele mai populare tendințe de nuntă pentru anul următor, poți trece la treabă și poți începe să planifici acest eveniment minunat. Cu toate că originalitatea trebuie să își spună cuvântul, încearcă să integrezi subtil și elegant ideile moderne în cadrul nunții tale pentru a te asigura de reușita petrecerii. Indiferent dacă alegi stilul tradițional sau vrei să organizezi un party de senzație, nu uita să te relaxezi și să îți creezi amintiri frumoase alături de toți cei apropiați. 

Sursă foto: pixabay


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni