(P) Uită de stres și de praf, cu ajutorul unei firme de curățenie din sectorul 1!

(P) Uită de stres și de praf, cu ajutorul unei firme de curățenie din sectorul 1!
Data publicarii: 03 Februarie 2021
Data actualizare: 03 Februarie 2021
Dezordinea, mizeria și praful sunt în același timp stresante și periculoase pentru sănătate, nimeni nu pune la îndoială acest lucru!

Dar încă și mai stresant este să încerci să faci curățenie de unul singur, mai ales dacă locuiești în sectorul 1 și trăiești în ritmul alert al Capitalei. După ce te apuci, îți vei da seama că nu e vorba doar să dai puțin cu aspiratorul, cu mătura și cu o cârpă de șters praful.

Indiferent că deții un apartament sau un spațiu de birouri, dacă vrei ca lucrurile să fie bine făcute, va trebui să apelezi la o firmă de curățenie din sectorul 1.

De ce e preferabilă o firmă de curățenie din sector 1, pentru un apartament sau o garsonieră?

Dacă e vorba de un apartament sau chiar de o mică garsonieră, numărul și diversitatea suprafețelor și obiectelor de care trebuie să te ocupi te vor face, rapid, să te iei cu mâinile de cap.

Trebuie să speli, să igienizezi și să dezinfectezi covoare, mochete, pereți, grupuri sanitare, obiecte de mobilier și electrocasnice de bucătărie, diverse alte echipamente, calorifere, corpuri de iluminat, geamuri, uși, prize și așa mai departe.

Chiar crezi că știi cum să te ocupi de fiecare? O mochetă plină de praf nu se curăță nici cu același aparat și nici cu aceeași substanță ca o canapea pe care cineva a vărsat cafea. Iar un prăjitor de pâine pe care s-a depus murdărie trebuie, la rândul său, tratat cu totul altfel decât, de exemplu, etajera unui dulap care și-a pierdut din strălucire.

Doar specialiștii de la o firma curatenie sector 1 știu exact ce soluție și ce aparat să folosească pentru fiecare tip de obiect, podea, geam sau perete. În plus, un alt mare avantaj constă în rapiditatea cu care vor reuși să îți transforme locuința într-una impecabilă, în care vei putea să inviți pe oricine, încrezător că vei face cea mai bună impresie.

Cum te ajută o firmă de curățenie sector 1, dacă ai un spațiu de birouri?

Atunci când e vorba de un spațiu de lucru, chiar nu îți permiți să tolerezi murdăria și dezordinea, pentru că din cauza lor poți să pierzi bani frumoși. Faptul că angajații dau cel mai bun randament într-un mediu curat și ordonat a fost constatat de mult timp de manageri din întreaga lume.

Apoi, nu trebuie uitați nici potențialii clienți, partenerii de afaceri sau oricine altcineva îți vizitează biroul. Dacă îi vei primi într-un spațiu cu o curățenie îndoielnică, ce impresie crezi că își vor face? Ar fi ca și când ai merge la o întâlnire importantă purtând haine șifonate și pantofii plini de noroi.

Un alt factor care trebuie luat în considerare este reducerea riscului de contaminare biologică. Murdăria și dezordinea atrag după sine și creșterea riscului de transmitere a agenților patogeni de la un angajat la altul.

Se știe că multe bacterii și virusuri pot să reziste pe diferite suprafețe chiar și 24 de ore ori mai mult. Iată un motiv cât se poate de important pentru a apela la serviciile profesioniștilor de la o firmă de curățenie din sectorul 1 precum Cleanas.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!