(P) Unde să-ți organizezi petrecerea de nuntă în funcție de anotimpul preferat?

(P) Unde să-ți organizezi petrecerea de nuntă în funcție de anotimpul preferat?
Citeste mai mult despre: petrecere, anotimp preferat, organizez,
Data: 19 Noiembrie 2019
I-ai spus DA bărbatului alături de care vrei să-ți petreci tot restul vieții și urmează să te căsătorești?


Dacă ai ales deja data pentru marele eveniment, îți vom propune în continuare, în funcție de anotimpul în care va avea loc evenimentul, patru locații perfecte unde tu, el și invitații voștri să aveți parte de cea mai spectaculoasă ceremonie la care ați participat vreodată. 

 

Cele mai frumoase locații pentru petrecerea de nuntă în funcție de anotimpul în care are loc ceremonia

 

Primăvara - The Dom

Ce loc mai bun ai putea să-ți imaginezi pentru a organiza o nuntă primăvara decât sala de evenimente Buftea, The Dom? Drumul în sine până la această locație este o aventură deoarece, pentru a pătrunde în această scenă de basm, trebuie să traversezi pontonul lacului Buftea acompaniat de cântecul naturii abia trezite la viață. 

Astfel, ești în permanență direct conectată la tot ce se întâmplă în jurul tău, delectându-te cu trilul păsărelelor și lăsându-te mângâiată de adierea caldă a vântului de primăvară.

The Dom nu este o sală imensă și se potrivește în mod special pentru petrecerile de nuntă selecte. Dar dacă alegi să-ți organizezi nunta aici și să restrângi lista invitaților la maxim 250 de persoane, mai mult ca sigur le vei putea oferi un spectacol pe care nu-l vor uita întreaga viață.

 

Vara - Studio 25

Dacă ești o mireasă solară, căreia îi place să fie sărutată dimineața de razele soarelui și să se bucure de căldura sa din zori și până la finele după amiezii, atunci cortul Studio 25 este un loc perfect pentru a-ți organiza nunta în mijlocul unei veri fierbinți. 

Tu ai nevoie de libertate de mișcare, de spațiu, de lumină și energie și de aceea nici nu-ți stă în fire să alegi ceva banal, mai ales când vine vorba de un eveniment cu atât de multă însemnătate.

Studio 25 este un cort special conceput pentru evenimente deosebite, iar structura sa îți va permite să te bucuri de fiecare aspect pe care-l îndrăgești atât de mult la anotimpul preferat.

Pe terasă vei putea ieși noaptea să admiri stelele alături de proaspătul tău soț cu câte un pahar de șampanie în mână, iar din interiorul locației, pe tot parcursul evenimentului vă vor încânta frumusețea lacului și împrejurimile sale pitorești. 
 

 

Toamna - Studio 7

Studio 7 este unul din cele patru saloane nuntă din Buftea care se poate transforma în orice tip de locație îți dorești. Fiind o sală de evenimente amenajată într-un fost studio de filmare, aici cerul este limita când vine vorba de cadru și decor și indiferent de cum ar fi vremea de afară, înăuntru cu siguranță vei avea parte de o petrecere pe care vei vrea s-o povestești de mii de ori la nepoți.

Iar dacă alegi să-ți organizezi nunta într-un loc precum Studio 7, profită la maxim de tot ce are acesta să-ți ofere și colaborează cu echipa specialistă în decorațiuni pentru a transforma sala într-o scenă din povești.

Dacă vrei, te poți căsători ca în filme cu tot ce presupune o scenă de la Hollywood, sau dacă nu, pur și simplu poți să aduci tot covorul de frunze galbene înăuntru și să servești invitaților un meniu tomnatic îmbelșugat, potrivit cu ambientul de afară.
 

 

Iarna - Ton Studio 

Când vine vorba de muzică, Ton Studio dă tonul petrecerii punând la dispoziția celor cu o cultură vastă în acest domeniu și amatorilor de muzică bună săli de petrecere și evenimente care odinioară erau frecventate de muzicieni de top.

Dacă nunta ta are loc iarna, aici poți avea parte de o petrecere unde muzica să fie tema principală și notele de vals să acompanieze căderea fulgilor de nea de afară.

Iar decorul compus din marmură și sticlă să va potrivi de minune cu anotimpul alb și florile de gheață de la geamuri care cu siguranță vor scoate și mai mult în evidență strălucirea și puritatea albului rochiei cu care ești îmbrăcată.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO