(P) Vrei să-ți iei permisul de conducere? Fă chestionare auto pe e-drpciv.ro!

(P) Vrei să-ți iei permisul de conducere? Fă chestionare auto pe e-drpciv.ro!
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 Iulie 2019
Data actualizare: 17 Iulie 2019
Vrei să-ți cumperi o mașină? Vrei să-ți iei permisul de conducere ca să nu mai depinzi de nimeni? Bună decizie. Având în vedere că mașina nu mai este un moft, ci o reală necesitate în această perioadă extrem de aglomerată și de agitată, este normal să îți dorești să-ți cumperi una și să-ți iei mai repede permisul de conducere. Și avantajul este că acest lucru este posibil, dacă vei urma sfatul pe ți-l vom da în cele ce urmează.

Știm că obținerea permisului auto deși este o mare dorință, poate fi și o mare problemă, nu neaparat din cauza traseului parcurs alături de organul de poliție, ci din cauza examenului de sală, care nu este deloc unul ușor.

Legislația rutieră este destul de dificilă. Dacă nu se învață temeinic, există riscul de a pica examenul chiar din prima încercare. Din acest motiv, cea mai bună soluție pentru tine este să te concentrezi pe studiul intens la legislației. Și pentru ca totul să fie mai ușor pentru tine, îți recomandăm să faci chestionare auto pe e-drpciv.ro

De ce îți recomandăm să intri pe acest site? Deoarece reprezentanții acestui site se mândresc cu faptul că au ajutat peste 500.000 de utilizatori să promoveze cu punctaj maxim examenul de sală la drpciv. 

Acest lucru a fost posibil deoarece acest site permite celor care își fac cont să-și însușească cunoștințele necesare în vederea promovării cu brio a examenului. 

De îndată ce îți vei face cont,  îți vei putea însuși foarte ușor cunoștințele, deoarece site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un mediu de învățare bine gândit și pus la punct. Acesta a fost implementat pentru prima dată de reprezentații săi, cu scopul de a ajuta utilizatorii să învețe mult mai ușor.

Mediul de învățare este bine să-l faci de 2 ori înainte de a face chestionare drpciv. Acesta va reține întrebările la care vei răspunde greșit și va salva sesiunea pentru o reluare ulterioară. Parcurgându-l te vei putea pregăti și mai bine pentru examen. După ce acumulezi cunoștințele necesare, poți trece la verificarea lor prin rezolvarea de chestionare auto drpciv până ajung indicatorii de performanță pe verde. 

Indicatorii de performanță se vor calcula după un algoritm dezvoltat de echipa site-ului. Ei îți vor arăta gradul de pregătire și îți vor spune cu o precizie foarte mare punctajul pe care îl vei obține la sală.

Așadar, după cum poți observa, ai la dispoziție o serie de instrumente pentru ca tu să te poți pregăti temeinic și să iei examenul de sală cu brio chiar din prima încercare.

Și asta nu e tot. Dacă crezi că ai nevoie de mai mult imbold, acesta poate veni din partea instructorului tău, care îți poate verifica pregătirea și te poate sprijini pe tot parcursul procesului de învățare.

Pentru a face acest lucru, acesta nu trebuie decât să își facă cont la secțiunea special creată pentru instructori de către reprezentanții site-ului. Secțiunea Instructori Auto a fost creată pentru a veni în sprijinul instructorilor și a le oferi posibilitatea de a le monitoriza elevilor pregătirea. 

Dincolo de acest avantaj, un alt avantaj important al acestei secțiuni este faptul că instructorii își pot face cont gratuit, e-drpciv fiind singurul site care oferă o astfel de facilitate. Odată creat contul, instructorul tău va putea genera pentru tine un cod pe baza căruia îți vei putea crea gratuit contul. 

Așadar, îți recomandăm să îți suni instructorul și să-l rogi să-și facă cont pe site, apoi să-ţi genereze un cod de activare. Pentru a-l convinge mai ușor, spune-i că înscrierea şi generarea codurilor de activare este gratuită şi nu presupune niciun cost din partea sa. 

Dacă instructorul tău acceptă fără ezitare propunerea ta, înseamnă că își dorește cu adevărat să te ajute. De asemenea, vrea să vadă cum te pregătești pentru examen, de unde anume înveți, cât de mult înveți și cât de corect înveți.

Dacă nu este prea încântat de propunerea ta, înseamnă că nu-l interesează decât banii pentru orele practice. Din păcate, în prezent, mulți instructori nu sunt interesați de pregătirea elevilor și nu vor să le monitorizeze nivelul de pregătire înainte să meargă la examen. Din acest motiv, majoritatea elevilor se pregătesc superficial pentru acest examen și, evident, îl pică.

Există însă și instructori buni preocupați de pregătirea elevilor lor, iar rezultatul acestui interes îl reprezintă promovarea din prima încercare a examenului de sală la drpciv. Prin urmare, alegerea unui instructor bun sau nu, depinde doar de tine. 

Tot de tine depinde și rezolvarea de chestionare auto e-drpciv. Mult succes!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies