Palatul secret al lui Putin. Cum arată camera de striptease cu scenă și bară de metal - VIDEO

Palatul secret al lui Putin. Cum arată camera de striptease cu scenă și bară de metal - VIDEO
Citeste mai mult despre: Putin,
Data publicarii: 24 Ianuarie 2022
Data actualizare: 24 Ianuarie 2022
O nouă investigație a Fundației Anticorupție FBK, o organizație non-profit înființată de politicianul rus de opoziție Aleksei Navalny, a scos la iveală imagini care arată palatul lui Vladimir Putin de pe litoralul Mării Negre.

Sute de imagini cu exteriorul și interiorul unui palat secret uriaș care se presupune că i-ar aparține lui Putin au fost date publicității.

 

Anul trecut, opozantul Kremlinului, Aleksei Navalnîi, care este în prezent încarcerat, a dezvăluit că Vladimir Putin deține un imens palat pe un domeniu de 7.000 de hectare la malul Mării Negre. Valoarea proprietății depășește un miliard de euro și ar fi fost finanțată de mai mulți oligarhi ruși, toți dependenți de Putin.


Palatul secret de peste 1 miliard de euro

 

Palatul secret s-ar afla într-o zonă lângă Gelendzhik, la Marea Neagră. Proprietatea și terenul au garduri de securitate, un port, o biserică, o zonă de de protecție în care zborul e interzis, un punct de control, o cramă, teatru, o sală de sport, o piscină, un „aquapark”  și chiar un patinoar pentru hochei pe gheață.


"Cea mai mare mită din lume"


"E ceea ce noi numim cea mai mare mită din lume. Fără să exagerăm, este cea mai secretoasă şi păzită proprietate. Nu e o casă la ţară sau o reşedinţă. E un întreg oraş, sau mai degrabă un regat. Are ziduri de nepătruns, propriul port, gărzi, biserică, punct de control şi chiar un punct de trecere a frontierei. Este un stat separat înăuntrul Rusiei”, spunea Navalnîi anul trecut, într-un clip de prezentare a palatului lui Putin publicat după încarcerarea sa la întoarcerea în Rusia din Germania, unde a fost transportat pentru tratament după otrăvirea cu Noviciok, un agent neurotoxic.

 

Striptease club


Oponenții lui Putin susțin că în palat există o cameră de striptease cu scenă și bară de metal. Vladimir Putin ar avea în presupusul său palat o cameră orientală specială de striptease. Stâlpul de striptease contrastează puternic cu imaginea de opulență regală pe care o proiectează palatul.

Maria Pevchikh, jurnalist de investigație declară: „O mică digresiune lirică, să vă spun o poveste. Când am găsit acest loc în planul casei, am realizat că această cameră este fără geamuri. Acolo există o scenă, canapele rotunde și semn că acolo există o scenă cu o bară. Deci nu putea fi altceva decât un club de striptease acasă. Cu toate astea, nu ne venea să credem că există așa ceva”.

 

Imaginile ce apar în noul clip sunt reconstrucţii, care s-au dovedit fidele, după planurile 3D furnizate probabil echipei lui Navalnîi de muncitori la proprietate, după ce aceasta a fost refăcută în urma unei infestări masive cu mucegai.

Foto; Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!