Pamela Anderson, acuzată că a furat bărbatul altei femei: „Este trist că oamenii sărbătoresc și îi felicită”

Pamela Anderson, acuzată că a furat bărbatul altei femei: Este trist că oamenii sărbătoresc și îi felicită
Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a 5-a oară. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Ianuarie 2021
Data actualizare: 29 Ianuarie 2021
Pamela Anderson (53 de ani) ar fi distrus armonia unei familii când l-a sedus pe proaspătul ei soț. Dan Hayhurst, care s-a căsătorit cu starleta în Ajunul Crăciunului, era într-o relație cu altă femeie, alături de care creștea trei copii.

Acuzații grave la adresa Pamelei Anderson, care s-a căsătorit pentru a cincea oară, în mare secret. Alesul ei, Dan Hayhurst, era într-o relație de 5 ani cu o femeie care acum îi reproșează că „i-a spart casa”. 

Am decis să vorbesc deoarece vreau ca oamenii să știe că relația mea de aproape 5 ani, cu trei copii la mijloc, s-a sfârșit din cauză că relația cu Pam a început când Dan era cu mine. Este trist că oamenii sărbătoresc asta și în felicită”, a dezvăluit Carey, pentru The Sun US. Ea susține că Dan Hayhurst a părăsit-o pentru Pamela Anderson.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, are un copil dintr-o relație anterioară. Fostul ei iubit are, și el, doi copii cu o altă femeie. Împreună erau ceea ce se cheamă o „familie modernă”, cât se poate de fericită în aceste vremuri. Ea a mărturisit că idila dintre iubitul ei și Pamela Anderson nu s-a petrecut peste noapte, ci în decurs de 6 luni.

El a muncit cu ea vreme de peste 6 luni, înainte ca asta să se întâmple. Pe atunci el nu era bodyguardul ei, el e un om îndemânatic, bun la toate, pe care ea l-a angajat să lucreze în casă”, a mai spus femeia.


Carey și Dan Hayhurst, pe vremea când formau un cuplu. FOTO: The Sun US

Dan Hayhurst se plângea de „aerele” de vedetă ale Pamelei 

Cei doi s-au văzut în toamna anului 2019, când Hayhurst a acceptat să preia un contract de renovare a locuinței Pamelei din Ladysmith, Canada. La vremea respectivă el i se plângea iubitei lui de „aerele” de vedetă ale Pamelei și de dificultatea de a lucra pentru ea. Însă, după câteva luni, la scurt timp după ce Pamela s-a despărțit de Jon Peters, cei doi au început să se placă. Dan a început să petreacă tot mai mult timp acasă la actriță și să-și ignore familia. 

În final, bărbatul a recunoscut că s-a îndrăgostit de vedetă și i-a cerut fostei partenere să păstreze casa în care obișnuiau să locuiască, fiindcă el își va muta reședința la Pamela Anderson. Însă, ea nu l-a ascultat și a părăsit casa, pe care a scos-o la vânzare.

Căsătorie în secret, în Ajunul Crăciunului


Dan Hayhurst și Pamela Anderson s-au căsătorit în mare secret, în Canada, pe domeniul actriței. „M-am măritat pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail. Nimeni nu a fost invitat la nuntă, iar mama lui a primit marea veste, prin SMS, în noaptea de dinaintea evenimentului.

Pamela Anderson, care a fost căsătorită de patru ori cu trei bărbați, declara în mai 2020 că ar mai vrea să ajungă în fața altarului măcar o dată. Actrița a dezvăluit că relația de 12 zile pe care a avut-o cu cineastul Jon Peters nu s-a materializat într-un mariaj.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 15 – IHATEPINK & Bobospider: Fălci e mic copil pe lângă experiența din Depth
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!