Pamela Anderson, furioasă că banii pentru copiii săraci au fost donați catedralei Notre Dame

Pamela Anderson, furioasă că banii pentru copiii săraci au fost donați catedralei Notre Dame
Actrița din Baywatch a plecat val-vârtej de la o gală caritabilă organizată la Marsilia.

Pamela Anderson (51 de ani) fusese invitată de clubul francez de fotbal Olympique Marseille să participe și să susțină o gală caritabilă dedicată copiilor sărmani din acest oraș. La un moment dat, organizatorii au scos la licitație un obiect cu scopul obținerii de fonduri pentru reconstrucția catedralei Notre Dame, din Paris, grav afectată de incendiul din 15 aprilie.

Citește și

Organizatorii au obținut 100.000 de euro pe obiectul de colecție, bani care urmează să fie direcționați pentru refacerea lăcașului de cult. Pamela Anderson a părăsit furioasă gala, reacționând pe Twitter că acești bani erau mult mai utili copiilor săraci din Marsilia.

„Azi noapte am fost la gala anuală a clubului Olympique Marseille pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru copiii din Marsilia. Doar intenții bune. Apoi, un obiect surpriză a fost scos la licitație pentru reconstrucția Notre Dame. Sigur copiii din Marsilia ar fi putut folosi cei 100.000 de euro mai bine decât acea biserică, care a primit deja peste un miliard de euro donații de la miliardari”, a scris actrița pe Twitter.

Pamela Anderson a continuat tirul pe rețeaua socială, solicitându-le organizatorilor să se mai gândească și să doneze acei bani copiilor.

Starleta nu a primit niciun răspuns direct, însă reprezentanții clubului Olympique Marseille au declarat pentru AFP că marți seară s-au strâns 439.480 de euro.

Incendiul care a afectat catedrala Notre Dame din Paris a provocat monumentului daune însemnate. Catedrala se afla în lucrări de modernizare, iar focul, care a mistuit acoperișul în întregime, a fost un accident. 

Unii dintre cei mai bogați oameni din Franța, printre care Francois-Henri Pinault și Bernard Arnault, au donat câte o sută de milioane de euro pentru a ajuta la refacerea catedralei. Donații au venit și din România, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a donat 10% din leafa pe trei luni

Până în acest moment, datele oficiale arată că donațiile se ridică la suma de 850 de milioane de euro.  

FULLSCREEN
Pamela Anderson, furioasă că banii pentru copiii săraci au fost donați catedralei Notre Dame
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies