Pamela Anderson, închisă într-o cușcă de animale, la Paris. ”Este inuman”

Pamela Anderson, închisă într-o cușcă de animale, la Paris. Este inuman
Citeste mai mult despre: Pamela Anderson, cusca, Paris,
Data publicarii: 12 Octombrie 2018
Data actualizare: 12 Octombrie 2018
Pamela Anderson este renumită pentru actele sale de caritate și compasiunea față de animale. 

Actriţa Pamela Anderson şi politicianul Yannik Jadot au făcut parte dintr-un grup de personalităţi care s-au lăsat închise în trei cuşti, miercuri, la Paris, pentru a denunţa maltratările la care sunt supuse animalele de crescătorie.

"Trăiesc în Franţa de puţin timp, însă apărarea animalelor este o cauză care mă emoţionează oriunde m-aş afla", a declarat actrița, în cuşca instalată în Place de la Republique din Paris, consemnează Agerpres. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TeamMaximeDereymez_BE ???????? (@teammaximedereymez_be) on

"Nimeni nu suportă să fie în cuşcă mai mult de câteva minute, în timp ce acele animale îşi petrec acolo întreaga viaţă. Este inuman", a adăugat ea.

În faţa unui grup de 30 de persoane, Pamela Anderson, purtând o rochie cu dungi albastre şi ochelari de soare, a intrat în acea cuşcă.

În spatele unui eşafodaj de cuşti mai mici care serveau pe post de pupitru, un ecran uriaş a difuzat în buclă imagini cu animale şi un desen animat în timp ce activiştii ecologişti înmânau trecătorilor insigne şi pliante informative.

Semnatarii petiţiei au intrat, pe rând, în trei cuşti. Petiţia, lansată miercuri sub forma unei Iniţiative Cetăţeneşti Europene (ICE), este susţinută de peste 130 de ONG-uri. Dacă îşi va atinge obiectivul, Comisia Europeană va trebui să adopte o poziţie oficială pentru a aboli utilizarea cuştilor în crescătoriile de animale.

Foto: GettyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies