Pamela Anderson își vinde vila din Malibu cu 15 milioane de dolari și se mută în casa bunicii

Pamela Anderson își vinde vila din Malibu cu 15 milioane de dolari și se mută în casa bunicii
Pamela Anderson, în căutarea unui nou început. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Martie 2021
Data actualizare: 05 Martie 2021
Pamela Anderson caută un nou început alături de proaspătul ei soț, care în ultimul an i-a fost bodyguard. Actrița și-a scos reședința din Malibu la vânzare și se va muta în casa bunicii ei, în Canada.

Pamela Anderson lasă celebritatea în urmă și se mută în nord, în locul unde „a început totul”. Starleta renunță la celebritate, de dragul unei vieți liniștite pe care speră să o înceapă în Vancouver Island, aproape de locurile natale. Actrița de 53 de ani a anunțat că și-a scos la vânzare vila din Malibu pentru a se muta în casa bunicii ei, în Canada.

Este timpul să mă întorc la origini. Sunt îndrăgostită și recent m-am măritat cu omul meu de rând (cum îi place lui să-și spună)”, a dezvăluit Pamela, conform revistei People.

Casa în care se va stabili a fost deținută de bunica ei, însă actrița a cumpărat-o în urmă cu trei decenii. Acum o va renova pentru a se stabili cu noul ei soț, Dan Hayhurst (40 de ani).

Am părăsit orașul natal când aveam 20 de ani pentru Playboy, am călătorit în jurul lumii doar pentru a mă întoarce acasă – unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. Am ajuns acasă întreagă, e un miracol. Sunt o fată norocoasă”, a mai spus Pamela Anderson.

Interiorul casei din Malibu. FOTO: Profimediaimages.ro

Vila din Malibu va fi scoasă la vânzare luni, pe site-ul unei agenții, la prețul de 14,9 milioane de dolari. Casa are patru dormitoare și patru băi și e situată în Malibu Colony, o zonă luxoasă de pe plajă.

Pamela Anderson a mai făcut un pas important în trecerea în anonimat, anunțând că se retrage de pe rețelele sociale. Detalii AICI!

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!


Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Selly aruncă vina amenzii pe Tzancă Uraganu!

FULLSCREEN
Pamela Anderson își vinde vila din Malibu cu 15 milioane de dolari și se mută în casa bunicii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies