Pamela Anderson neagă că s-ar fi căsătorit cu Jon Peters: „A fost doar un prânz bizar”

Pamela Anderson neagă că s-ar fi căsătorit cu Jon Peters: bdquo;A fost doar un prânz bizar
Pamela Anderson și Jon Peters. FOTO: Profimediaimages.ro
Citeste mai mult despre: Pamela Anderson, casatorie, Jon Peters,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Septembrie 2020
Starleta de 53 de ani a reacțioant după ce mai multe articole de presă, apărute peste Ocean, au răspândit neadevăruri despre viața ei privată.

Pamela Anderson nu a fost căsătotită niciodată cu Jon Peters. A fost doar un prânz bizar, nu mariaj, nu divorț”, a scris vedeta pe contul ei de Twitter. Actrița din Baywatch a vrut să risipească pentru totdeauna zvonurile că între ea și producătorul Jon Peters ar fi fost altceva decât o simplă relație de prietenie.

Citește și

Pamela Anderson nu a fost niciodată căsătorită legal cu Jon Peters (prieten vechi de familie). Fără resentimente – fără nuntă, fără divorț... doar un prânz teatral – Pamela are un bun simț al umorului”, a scris vedeta, făcând trimitere la un articol din revista People.

Nu a negat, însă, că are un nou iubit, în persoana fostului ei bodyguard, Dan Hayhurts. 

E foarte fericită. Și au fost împreună pe toată durata pandemiei. Ea e foarte fericită, iar el a ajutat-o să-și pună la punct casa din Vancouver Island”, a spus o sursă, citată de revista People.

În februarie, Pamela Anderson anunța că ea și „prietenul” ei au decis să amâne formalizarea relației.

Am fost impresionată de primirea căldurosă a unirii mele cu Jon. Vă vom fi recunoscători pentru sprijinul vostru, în timp ce vom aloca ceva timp pentru a reevalua ce vrem de la viață și unul de la celălalt. Viața este o călătorie și dragostea un proces. Având în vedere acest adevăr universal, am decis să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie și să ne punem toată încrederea în acest proces”, spunea Pamela pentru Hollywood Reporter.

Fotografi: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Vali Bărbulescu s-a întors la Fermă! Astăzi, de la 23:30, avem Ferma. În Plus!

FULLSCREEN
Pamela Anderson neagă că s-ar fi căsătorit cu Jon Peters: „A fost doar un prânz bizar”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies