Pamela Anderson, scandal cu soțul de 12 zile. „Nu există prost mai mare ca un prost bătrân”

Pamela Anderson, scandal cu soțul de 12 zile. bdquo;Nu există prost mai mare ca un prost bătrân
Autor: Dan L. Brumar
Data: 12 Februarie 2020
Scandal de proporții, pigmentat cu acuzații grave, între Pamela Anderson și cineastul Jon Peters.

Pamela Anderson a fost umilită în ultimul hal de bărbatul cu care s-a jucat de-a căsnicia pentru 12 zile. Jon Peters susține că Pamela a acceptat să se mărite cu el din interes, pentru a-și plăti facturile neplătite.

„Am renunțat la tot pentru Pam. Ea avea facturi de aproape 200.000 de dolari și imposibilitatea de a le plăti, așa că le-am plătit eu. Și iată recompensa pe care o primesc! Nu există prost mai mare decât un prost bătrân”, a spus bărbatul de 74 de ani pentru Pages Six.

Jon Peters, care urma să-și oficializeze căsătoria cu Pamela Anderson printr-un act legal, a adăugat că după ce a cerut-o de soție a primit confirmarea prin SMS. Așa că, el a anunțat-o tot prin mesaj telefonic că relația lor nu poate continua. Detalii AICI.

În replică, un purtător de cuvânt al actriței a declarat pentru revista People că „aceste declarații nu sunt doar total inventate, ci și absurde”.

FOTO: Profimediaimages.ro

Pamela Anderson a fost cea care a anunțat la 1 februarie că se desparte de bărbatul pe care anterior l-a luat de soț în cadrul unei ceremonii secrete.

Anterior, Pamela Anderson a mai fost căsătorită de 4 ori, cu 3 bărbați. A fost soția lui Tommy Lee Jones în perioada 1995-1998. Al doilea ei soț a fost Kid Rock (2006-2007), iar al treilea la rând a fost Rick Salomon. Cei doi s-au căsătorit în 2007, dar au anulat căsătoria un an mai târziu. 

În 2014 s-au căsătorit iar, însă au divorțat după doar un an. Între 2017 și 2019, Pamela a fost într-o relație cu fotbalistul francez Adil Rami, pe care l-a părăsit pe motiv că era violent.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Miliția Modei: Costi Diță despre Pamela Anderson

FULLSCREEN
Pamela Anderson, scandal cu soțul de 12 zile. „Nu e prost mai mare ca un prost bătrân”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies