Pantofi inspirati de filme celebre!  FOTO

Pantofi inspirati de filme celebre! FOTO
Data publicarii: 16 Martie 2011
Data actualizare: 16 Martie 2011
Marci renumite de incaltaminte s-au intercut sa creeze pantofi insiprati de filme celebre, precum “Volver”, “Femei in pragul unei crize de nervi” sau “Mar adentro”, regizate si interpretate de celebritati din peninsula iberica, precum Pedro Almodovar, Alejandro Amenabar, Penelope Cruz sau Javier Bardem.  

Pantofii marca Sacha London transmit prin coloritul si textural lor esenta peliculei “Volver” (2007), regizata de Pedro Almodovar, cu Penelope Cruz in rolul principal.

Pentru a marca 25 de ani de Premii Goya, Federatia industriei incaltamintei din Spania a invitat diversi designeri sa creeze pantofi inspirati de peliculele castigatoare de-a lungul timpului a premiului pentru Cel mai bun film. Marca Vienty a prezentat o pereche de pantofi pitoresti inspirati de filmul “Belle époque” (1992).

Marca Pretty Ballerinas, specializata in confectionarea pantofilor balerini, a creat o pereche de pantofi inspirata de filmul “Mar adentro” (2004), regizat de Alejandro Amenabar, cu Javier Bardem intr-un rol de Oscar.

Barrat, una dintre marcile de pantofi de top din Spania, prezinta o interpretare a unuia dintre primele filme ale lui Amenabar, “Tesis”, castigator al premiului Goya in 1996.

Unul dintre cele mai faimoase filme ale lui Pedro Almodovar, “Femei in pragul unei crize de nervi” (“Mujeres al borde de un ataque de nervios”) a inspirat o pereche de pantofi marca Rebeca Sanver, in care este incorporate si un telefon.

Pelicula “Ay, Carmela!”, regizata de Carlos Saura, castigatoare a premiului Goya in 1990, a inspirat o pereche de pantofi marca Ursula Mascaro.
 

  • marca Ursula Mascaro - filmul Ay, Carmela!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies