Papa Francisc suferă de o infecție respiratorie și va rămâne internat în spital 

Papa Francisc suferă de o infecție respiratorie și va rămâne internat în spital
Citeste mai mult despre: Papa Francisc, probleme de sanatate, spital,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 30 Martie 2023
Data actualizare: 30 Martie 2023
Papa Francisc a ajuns la spital pentru un control medical programat, însă analizele efectuate au arătat că episcopul suferă de o infecție respiratorie destul de gravă, motiv pentru care va rămâne internat în spital „câteva zile”. 

Anunțul făcut public de Vatican a luat prin surprindere o lume întreagă! Papa Francisc se află la spital în acest moment din cauza unei infecții respiratorii destul de grave. Potrivit informațiilor BBC, nu este vorba despre COVID-19, ci un alt virus care trebuie tratat cât mai rapid. 

În tot acest timp, personalul apropiat al său, inclusiv detaliul de securitate, va rămâne alături de Francisc la Spitalul Gemelli.

„Papa Francisc este mișcat de multele mesaje primite și își exprimă recunoștința pentru rugăciuni”, se arată în comunicatul transmis de Vatican. 

Potrivit presei internaționale, Papa Francisc a început să se simtă rău din cauza perioadei extrem de aglomerate dinainte de Paște. Episcopul avea programată o vizită în Ungaria la sfârșitul lunii aprilie, însă rămâne de văzut dacă medicii îi vor permite să se deplaseze într-o altă țară. 

Sursă foto: Arhivă PROTV, Getty Images

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!