Păpușa de la Glina s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum s-a schimbat viața Adinei Asăvoaie

Păpușa de la Glina s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum s-a schimbat viața Adinei Asăvoaie
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Ianuarie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022
Adina, fetița cu ochii albaștri de la Glina, care a impresionat o țară întreagă cu povestea ei, s-a transformat într-o domnișoară superbă. La aproape 15 ani, visul ei de a deveni model internațional prinde contur. 

„Îmi imaginez să stea sute de persoane în fața mea și să aștepte la coadă ca să le dau un autograf”, spunea Adina, acum 2 ani, într-un interviu pentru Vorbește lumea. Fetița cu chip angelic este tot mai aproape de împlinirea visului ei, mai ales că prezentările de modă la care participă sunt tot mai frecvente. 

@adinajolie

????

♬ Love Nwantiti - CKay

Viața Adinei Asăvoaie s-a schimbat radical de când este model al agenției „It KIDS- Art school & modelling”. Adolescenta se poate mândri că a defilat pe podiumuri în Dubai și Paris, iar recent a fost aleasă, alături de alți tineri, de a juca în calitate de figurantă într-un film indian. 

Frumoasa adolescentă a devenit celebră în toată țară după ce un pictorial cu ea a apărut în revista VIVA. Oamenii au fost impresionați de cazul ei, căci aceasta provine dintr-o familie modestă, cu 4 frați, rămași orfani de tată. Mama, care lucra ca femeie de serviciu la un bloc din București, încerca din răsputeri să le asigure copiilor cele necesare.

După moartea tatălui, preotul din localitate le-a făcut câteva fotografii copiilor și le-a postat pe contul lui de socializare. Frumusețea incredibilă a fetelor a fost remarcată de jurnaliști, care au venit la Glina și au realizat un reportaj despre acestea. 

Pe lângă visul de a deveni model, Adina își dorește să câștige suficient de mulți bani încât să poată cumpăra o casă pentru ea și pentru familia ei. Ea spune că vrea să plece de la Glina și să se stabilească la București. 

Sursă foto: facebook/ Adina Georgiana Asavoaiei

Vezi și: 

 

 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!