Par gemeni, dar sunt soț și soție. Cum e posibil

11 August 2018, 10:50

Par gemeni, dar sunt soț și soție. Cum e posibil
Un cuplu din Rusia stârnește controverse de câțiva ani buni în țara lui Putin.
Mai precis, presa e fascinată de faptul că, în acte, cele două persoane (care seamănă foarte mult și fizic) figurează ca soț și soție, dar în realitate nu sunt, de fapt, soț și soție. 

Cum e posibil acest lucru? Simplu. Alina Davis (n.r. în fotografia de mai jos, dreapta) s-a născut bărbat şi, deşi spune că îi place să se îmbrace ca o femeie, totuși nu se identifică nici ca femeie, nici ca bărbat, nici ca travestit, ci ca androgin. 

Cuplul e originar din Rusia, o țară care interzice prin lege acest tip de căsătorii, însă autoritățile nu s-au putut opune legal căsătoriei lor, de vreme ce în buletin Alina e încă bărbat și poartă numele de botez, Dmitry Kozhukhov. Prin urmare, în acte cuplul e format dintr-o femeie (Allison Brooks) și un bărbat (Dmitry Kozhukhov), deși în realitate e format dintr-o femeie (Allison Brooks) și o persoană androgină (Alina Davis).

La câțiva ani de la vâlva pe care au stârnit-o în online, potrivit presei din Rusia, cei doi sunt încă împreună și mai fericiți ca niciodată.Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO