Paradisul poluarii - un reportaj marca Romania, te iubesc!, duminică, la PRO TV

Paradisul poluarii - un reportaj marca Romania, te iubesc!, duminică, la PRO TV
Data publicarii: 11 Mai 2018
Data actualizare: 11 Mai 2018
Duminica acesta, de la ora 18:00, la Romania, te iubesc!, Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, le va arata telespectatorilor cat de poluat este mediul in care traim si cat de putin se implica autoritatile in ecologie pentru a crea un mediu sanatos pe termen lung. In acest moment Romania se afla in infrigement pentru poluarea din Bucuresti, Iasi si Brasov, dar si pentru gropile de gunoi neinchise. 

Autoritatile responsabile se eschiveaza cand sunt trase la raspundere pentru ce se intampla in tară, nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru muntii de gunoaie si apele murdare, nu se acorda amenzi, nu se ia atitudine. 

O mare de peturi pe un lac de munte, noxe si otravuri aruncate in aerul pe care il respiram, munti de gunoaie la marginea oraselor, ape otravite cu inconstienta sub privirile nepasatoare ale autoritatilor. Este imaginea unei Romanii sumbre la mijloc de 2018. In fiecare an, peste 25.000 de romani mor din cauza poluarii. Suntem pe ultimul loc in Uniunea Europeana la capitolul reciclare, nu avem educatie ecologica si pana acum nu ne-a pedepsit nimeni. Avem in schimb politicieni care de aproape 30 de ani n-au facut nimic pentru mediu. Iar pentru nepasarea lor si a noastra, a tuturor, Uniunea ne va trage la raspundere, iar Romania risca sa plateasca, in curand, sute de mii de euro pe zi pentru ca isi bate joc de mediu!, a declarat Alex Dima. 

Telespectatorii sunt invitati duminica să descopere care este situatia pe teren, sa vada locurile in care a calatorit Alex, cum se raporteaza autoritatile la acest probleme, ce raspuns au la intrebarile lui Alex, dar si ce spun oamenii care traiesc in zonele poluate.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies