Pare ca face cateva taieturi intr-o pereche de jensi, dar te va lasa mut de uimire. Ce face acest barbat este de admirat

Pare ca face cateva taieturi intr-o pereche de jensi, dar te va lasa mut de uimire. Ce face acest barbat este de admirat
Citeste mai mult despre: blugi, artist, ce face el, Ian Berry,
Data publicarii: 22 Decembrie 2016
Data actualizare: 22 Decembrie 2016
Ian Berry sau Denimu este un artist de din Marea Britanie care se foloseste de materialul jeansilor pentru a da viata operelor sale de arta.

Acesta utilizeaza jeansi vechi, jachete sau alte obiecte vestimentare din denim pentru a realiza portrete, peisaje urbane si multe alte lucrari. Berry a inceput sa indrageasca denimul inca de pe bancile facultatii si toti cei care au vazut operele sale sunt fascinati de felul in care reuseste sa realizeze contrast si umbre din operele sale.

Admirat de toti cei care au reusit sa vada ce poate realiza din materialul jeansilor, dar si fascinati de talentul sau, Ian Berry este deja cunoscut in intreaga lume si a aparut in cele mai mari publicatii ale lumii: "The Times", ""The Sunday Times", Time Out London", "Daily Mail", "Elle", El Pais", "Huffington Post".

In filmuletul de mai jos poate parea ca este un simplu om care taie cateva bucati de denim dintr-o pereche de jeansi, dar in secunda urmatoare vei ramane uimit sa vezi meticulozitatea cu care lucreaza si operele pe care le prezinta la final publicului.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies