Pare locul perfect pentru relaxare, dar este cel mai infricosator din lume.  Ce se intampla daca indraznesti sa mergi aici

Pare locul perfect pentru relaxare, dar este cel mai infricosator din lume. Ce se intampla daca indraznesti sa mergi aici
Citeste mai mult despre: insula, ce se intampla, cel mai infricosator,
Data publicarii: 18 Octombrie 2014
Data actualizare: 18 Octombrie 2014
O insula din Sao Paolo, Brazilia, a fost declarata cel mai infricosator loc din lume, iar motivul este mai mult decat intemeiat.

Pe aceasta insula traiesc peste 4000 de feluri de serpi, iar cel mai periculos dintre ei este vipera aurie, un sarpe al carui venin te poate ucide pe loc si atat de puternic incat poate dizolva corpul omenesc.

Vizita pe Ilha de Queimaaada Grande sau "Insula Serpilor" este interzisa de catre guvernul brazilian, asa ca imaginile de mai jos sunt singurele care reflecta cel mai de aproape felul in care arata.

Sursa foto: viralnova.com

Serpii de pe insula au inceput sa omoare chiar si pasarile cu veninul lor si exista o multime de povesti despre pescari care au cautat un loc izolat pentru cateva momente de relaxare, dar care nu s-au mai intors niciodata. Imaginile de mai jos arata cat de frumos este locul, dar pericolul de moarte este atat de mare incat vizitele pe insula se transforma intr-un subiect tabu. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies