Pare o gluma proasta, insa lucrurile stau exact invers. Doi tineri varsa un butoi peste un cersetor. Ce s-a intamplat

Pare o gluma proasta, insa lucrurile stau exact invers. Doi tineri varsa un butoi peste un cersetor. Ce s-a intamplat
Citeste mai mult despre: farsa, bani, butoi, cersetor, om al strazii,
Data publicarii: 27 Aprilie 2018
Data actualizare: 27 Aprilie 2018
Doi tineri varsa un butoi peste un om al strazii, dar ce se intampla in secunda urmatoare e total neasteptat. Reactia barbatului e emotionanta. 

Pe internet exista o multime de farse filmate de tineri entuziasti, dornici sa se remarce. Unele dintre ele sunt amuzante, pe cand altele par lipsite de sens si sunt chiar rautacioase. 

Lance Stewart a pus la cale o gluma menita sa aduca zambetul pe buzele oamenilor care s-au aflat la momentul filmarii glumei pe Hollywood Boulevard. Alaturi de un prieten, Lance a luat un butoi din plastic si s-a prefacut ca intentioneaza sa ii stropeasca pe trecatori.

Citeste si: Cand a aflat ca are cancer, a decis ca trebuie sa traiasca viata din plin. Ce a facut in mai putin de 2 saptamani

Asa cum era de asteptat, toti cei care i-au vazut pe cei doi baieti cu butoiul in mana, s-au ferit din calea lor pentru a nu fi udati din cap pana in picioare. Cand realizeaza ce se ascunde de fapt in recipientul cu pricina, "victimele" glumei zambesc entuziasmate. 

In loc sa ii stropeaca cu apa pe trecatori, cei doi initiatori ai farsei au indreptat asupra lor "o ploaie" de bani. Cele mai frumoase reactii le apartin oamenilor strazii, pentru care fiecare dolar in plus reprezinta sansa la o masa calda sau la un acoperis deaspra capului... macar pentru o noapte.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies