Un bebelus, "rapit" dintr-un parc de o pasare pradatoare. Explicatia celor care au stat in spatele unei farse de 16.000.000 afisari:

Un bebelus, rapit dintr-un parc de o pasare pradatoare. Explicatia celor care au stat in spatele unei farse de 16.000.000 afisari:
Citeste mai mult despre: animale, atac, bebelus, vultur,
Data publicarii: 20 Decembrie 2012
Data actualizare: 20 Decembrie 2012
Un vultur american da cateva ture deasupra parcului pana isi face curaj sa prinda in ghearele sale un bebelus care statea pe iarba.

In tot acest timp, impresionat de zborul pasarii, un barbat inregistra momentele cu vulturul pe care avea ocazia sa il priveasca foarte de aproape, aparent fara sa-si dea seama de pericolul care il pastea pe copil.
 


Clipul care a strans peste 16.000.000 de afisari intr-o singura zi este, insa, o farsa. In spatele ei au stat trei studenti de la Centrul National de Animatie si Design din Montreal, care au avut de pregatit un proiect de animatie 3D pentru scoala.

"Atat acvila, cat si copilul au fost creati cu ajutorul animatiei 3D si au fost integrati pe urma in film", anunta scoala care ii are ca elevi pe cei din spatele videoclipului, Normand Archambault, Loic Mireault and Felix Marquis-Poulin, informeaza Daily Mail.

"A fost un proiect pentru cei din al cincilea semestru al scolii noastre, menit sa realizeze videoclipuri care au standarde de calitate conforme cu industria de azi", mai noteaza scoala. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!