Pare o stanca in pustietate, dar adevarul este altul. Cum arata interiorul acestei case

Pare o stanca in pustietate, dar adevarul este altul. Cum arata interiorul acestei case
Citeste mai mult despre: casa, Casa Brutale, constructie, proiect, stanca,
Data publicarii: 09 August 2017
Data actualizare: 09 August 2017
Doi arhitecti din Grecia au reusit sa duca la un alt nivel ideea de casa si ceea ce ei au numit "Casa Brutale" i-a lasat pe toti fara cuvinte.

Casa extrem de luxoasa este construita in stanca, care iti atrage atentia fara sa te uiti de prea multe ori, dar pe cat este de frumoasa pe atat de infricosatoare este privelistea pe care ti-o ofera.

Interiorul acestei constructii iti poate taia respiratia intr-o secunda, iar cei doi arhitecti au devenit faimosi pentru constructia lor inedita si spectaculoasa in acelasi timp. 

Conceptul este unul original si modern, iar cei care au vazut imaginile au fost impresionati de viziunea aarhitectilor. Partea superioara a casei se afla aproape de nivelul solului, iar acoperisul a fost inlocuit cu o piscina cu dimensiuni considerabile. 

Proiectul ambitios se adreseaza celor care isi doresc sa traiasca la inaltime si sa se bucure de o priveliste extraordinara. In plus, acest concept de locuinta ofera un plus de intimitate, prezenta vecinilor fiind exclusa, dupa cum ne prezinta imaginile.  

Initiatorii recunosc ca pentru implementarea acestui proiect curajos este nevoie de studii amanuntite cu privire la procesul de constructie. Avand in vedere succesul pe care Casa Brutale l-a avut in mediul online si nu numai, Arup Amsterdam s-a oferit sa colaboreze cu arhitectii OAP pentru stabilirea posibilitatilor tehnice de realizare. 

In mod evident, sunt necesare studii amanuntite pentru a vedea daca o casa poate fi construita in interiorul unei stanci, scrie site-ul Archdaily.com.  

Vezi mai multe imagini spectaculoase aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies