Pare un dans romantic al mirilor, dar totul se transformat intr-o secunda. Ce s-a intamplat cand muzica s-a oprit. VIDEO

Pare un dans romantic al mirilor, dar totul se transformat intr-o secunda. Ce s-a intamplat cand muzica s-a oprit. VIDEO
Citeste mai mult despre: dans, miri, nunta, video,
Data publicarii: 14 Februarie 2017
Data actualizare: 14 Februarie 2017
Protagonistii videoclipului de mai jos pot fi considerati curajosi. Un mire si o mireasa au decis sa transforme dansul mirilor intr-un moment cu adevarat spectaculos. 

In majoriatea cazurilor, dansul mirilor este incarcat de emtotie si romantism. Miscarile lente, executate pe acorduri de vioara sau pian, cuceresc invitatii, iar apropierea dintre mire si mireasa este mai intensa ca oricand. Acesta nu este si cazului lui Hollie si Dave Smith. Cei doi indragostiti si-au dorit sa iasa din tipare si au pus in scena o coregrafie pe cat de complexa, pe atat de amuzanta.

Cu siguranta, invitatii nu se asteptau ca dupa piesa "Mirrors" a lui Justin Timberlake sa urmeze o serie de piese ritmate, interpretate de Beyonce sau Rihanna. Cei doi au pasit in scena si s-au miscat cateva secunde pe hitul artistului american, dupa care muzica s-a oprit brusc, iar ce a urmat a depasit toate asteptarilor celor prezenti la eveniment. 

Urmareste videoclipul integral mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies