Pare un om al strazii, dar povestea lui de viata i-a lasat pe toti fara cuvinte. Peste 1.700.000 de oameni au fost curiosi sa o afle VIDEO

Pare un om al strazii, dar povestea lui de viata i-a lasat pe toti fara cuvinte. Peste 1.700.000 de oameni au fost curiosi sa o afle VIDEO
Citeste mai mult despre: om al strazii, curiosi, poveste de viata,
Data publicarii: 17 Noiembrie 2014
Data actualizare: 17 Noiembrie 2014
Un om de afaceri milionar din Korea este un exemplu pentru toti cei de langa el. Chiar daca are bani sa isi indeplineasca orice dorinta, indiferent de situatie, acest barbat face in fiecare zi un gest pe care multi nici nu s-ar gandi sa il faca.

Acest barbat se trezeste in fiecare dimineata sa faca curatenie. Nimeni nu si-ar fi imaginat ca un om de nivelul lui vrea sa ii ajute pe cei din jur si vrea sa colinde strazile din orasul lui numai pentru a face curatenie.

Domnul Yo curata strazile din Bahrain in fiecare dimineata, intr-un sac de plastic. El a decis ca nu este suficient doar sa adune gunoiul si mizeria de pe strazi, ci le si sorteaza.

"Este mult gunoi si mizeria ii face pe oameni sa se imbolnaveasca", a marturisit Yo intr-un interviu. Trei barbati au decis sa il filmeze in timpul actiunii, iar filmuletul a fost urcat pe Youtube, unde a strans peste 1.700.000 de aprecieri.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies