Pare un tip obisnuit, dar ascunde un secret infiorator pentru unii. Detaliul de pe corpul lui care nu trece neobservat

Pare un tip obisnuit, dar ascunde un secret infiorator pentru unii. Detaliul de pe corpul lui care nu trece neobservat
Citeste mai mult despre: tatuaj, barbat, corp, tatuat, transformare,
Data: 22 Ianuarie 2018
E nevoie de mult curaj pentru a iti schimba definitiv aspectul fizic. O tunsoare indrazneata poate fi usor schimbata odata cu trecerea timpului, insa un tatuaj permanent este aproape imposibil de ascuns. 

Datorita lui Marie Murphy, un makeup artist specializat in transformari fizice radicale, ascunderea unui tatuaj a devenit posibila. 

Tanara a fost contactata de Baz Black, un celebru piercer din Dundalk, Irlanda, si rugata sa il ajute sa filmeze un material video inedit.

Barbatul are partea superioara a corpului acoperita de tatuaje, inclusiv fata, iar look-ul lui nu este chiar unul prietenos.Baz Black are un look nonconformist, chiar infiorator pentru cei care nu apreciaza acest stil indraznet. Marie a fost rugata sa ii acopere lui Baz Black fiecare centimetru de tatuaj, iar la final barbatul a fost de nerecunoscut. 

"Baz a avut ideea sa faca un video in care sa apara fara tatuaje. A dorit sa demonstreze ca nu e corect sa judeci o carte dupa coperta pe care sa. Transformarea a durat cinci ore in total. Nici mama lui nu l-a recunoscut cand a intrat pe usa", a declarat makeup artistul.   

Intregul proces de transformare a fost filmat si publicat pe contul de Instagram al tinerei artiste. Imaginile au fost vazute din "Brazilia pana in China", dupa cum sustine Marie.  

Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO