Pare un tobogan cu apa ca oricare altul, dar asteapta sa vezi cum arata in partea de jos. Tu ai incerca asa ceva?

Pare un tobogan cu apa ca oricare altul, dar asteapta sa vezi cum arata in partea de jos. Tu ai incerca asa ceva?
Data publicarii: 22 Iunie 2016
Data actualizare: 22 Iunie 2016
Vara a inceput si majoritatea viseaza sa se relaxeze departe de aglomeratia si galagia oraselor. Parcurile acvatice de distractii se numara printre destinatiile preferate ale sezonului estival datorita toboganelor cu apa si a piscinelor care iti permit sa te racoresti dupa cateva ore petrecute la soare. 

In Waco, Texas, exista un parc acvatic care depaseste toate asteptarile si care se poate numara printre cele mai tari destinatii ale verii. Locul a devenit celebru dupa ce pe YouTube a fost publicat un material video de prezentare cat se poate de interesant. Cei care isi doresc sa se distreze, dar si sa experimenteze ceva nou, au la dispozitie un tobogan care seamana izbitor cu o trambulina de schi. Toboganul este dotatat cu trei piste de coborare, ce se diferentiaza intre ele prin modul in care te propulseaza in aer inainte de a ateriza in apa. 

Citeste si: O sarcina in 90 de secunde. Un barbat si-a fotografiat zilnic sotia insarcinata, dar la final a observat altceva

Daca nu te impresioneaza gradul de inclinare al toboganului, iti spunem ca la aterizare te asteapta o surpriza inedita. In loc sa plonjezi direct in apa unei piscine, la finalul "cursei" aterizezi in apa albastra si curata a unui lac. 

Cu siguranta, distractia si amuzamentul sunt la ele acasa intr-un astfel de loc. Urmareste mai jos videoclipul pentru a vedea cum se mai distreaza americanii pe durata verii.    
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies