Paris Hilton a lansat un show de televiziune dedicat tinerilor care visează să devină faimoși

Paris Hilton a lansat un show de televiziune dedicat tinerilor care visează să devină faimoși
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Iulie 2018
Data actualizare: 11 Iulie 2018
Invidiată pentru averea sa colosală și acuzată pentru stilul de viață opulent, Paris Hilton demonstrează că nu se gândește doar la cum să-și sporească avuția. Vedeta de televiziune s-a implicat într-un proiect TV care va da o șansă tinerilor aspiranzi la o carieră în showbiz.

Moștenitoarea imperiului hotelier creat de stră-străbunicul ei a lansat un show de televiziune dedicat tinerilor care vor să cunoască faima. Beneficiarii acestui program sunt tineri care și-au construit o comunitate destul de solidă pe Instagram sau pe alte rețele sociale, dar pe care fanii nu-i cunosc cu adevărat în esența lor. Sunt artiști în devenire care se cred talentați în diverse domenii și aspiră la o carieră în muzică, dans sau televiziune, dar care nu se pot baza pe niciun sprijin real. 

Paris Hilton și-a propus să spună povestea lor în acest show de televiziune și să-i ajute în construirea carierei la care visează. Miliardara a mărturisit că a luat această decizie după ce a văzut mii de tineri care se zbat să reușească în viață și care au impresionat-o.

 

Welcome to #HollywoodLoveStory on @Viceland. Meet @Riiottt ????

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

„Când am început eu nu am avut niciun om de PR, niciun stilist, niciun agent, nimic. Am reușit să fac o carieră de una singură. Nu m-a ajutat nimeni. Acum, cu ajutorul social media îți poți construi un brand, o viață”, a spus vedeta TV pentru eonline.com. Paris Hilton a mărturist că show-ul ei va arăta și latura întunecată a rețelelor sociale și cât de singuri pot deveni unii oameni, în ciuda expunerii și notorietății lor în online.

„Cine ești tu fără fanii tăi de pe Instagram?”, e una din întrebările la care emisiunea vrea să răspundă, prin prezentarea unor povești de viață unice. Episodul I al show-ului o prezintă pe RIIOTTT, o tânără care s-a mutat în Los Angeles cu gândul de a deveni cântăreață. „Bună. Eu sunt RIIOTTT și voi fi următorul Michael Jackson. Muzica mea va schimba lumea”, spune artista debutantă în clipul de prezentare a show-ului.

 

PLANET NO.

A post shared by RIIOTTT (@riiottt) on

„Am trăit în Los Angeles întreaga mea viață, deci am văzut multă lume mutându-se aici. Vor să fie muzicieni, vor să cânte, cred că vor fi Britney Spears sau Rihanna, dar nu e atât de ușor cum pare. Trebuie să-ți dorești mult de tot. Trebuie să muncești din greu, fiindcă nimic nu vine pe gratis”, spune Paris Hilton în avanpremiera show-ului care debutează azi, 11 iulie 2018, în SUA.

Miliardara Paris Hilton a fost și în România, în perioada 5-6 iulie 2018, pentru a pune muzică într-un club din București. Detalii despre experiența ei din capitala României puteți afla în acest articol. Vedeta a făcut o pasiune și un mod de viață din meseria de DJ și e invitată să mixeze în cluburi exclusiviste din toată lumea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies