Paris Hilton își dorește să aibă gemeni. Milionara a ales deja numele pentru fetiță

Paris Hilton își dorește să aibă gemeni. Milionara a ales deja numele pentru fetiță
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Septembrie 2020
Data actualizare: 15 Septembrie 2020
Paris Hilton, în vârstă de 39 de ani, vorbește tot mai des despre dorința ei de a deveni mamă în viitorul apropiat. Ea a recunoscut recent că, inspirată de exemplul lui Kim Kardashian, și-a înghețat ovulele. 

Ieri, în cadrul podcast-ului LadyGang, Hilton a vorbit din nou despre visul ei de a avea gemeni, mai exact fată și băiat. Mai mult, ea a spus că a ales deja numele pentru fetiță, acesta fiind un nume de oraș. 

”Ne dorim ca primii copii să fie gemeni: un băiat și o fată. Când îți congelezi ovulele, ai posibilitatea de a alege sexul copilului. Pentru fată am am ales deja un nume - ”London” și acum mă gândesc la un nume pentru băiat. Așa că le-am solicitat prietenilor să vină cu propuneri. Nu trebuie neapărat să fie un alt nume de oraș. Totuși, pentru fetiță categoric va fi London”, a spus moștenitoarea imperiului Hilton. 

De mai bine de un an, Paris se întâlnește cu omul de afaceri Carter Reum, cu care visează să întemeieze o familie. Surse apropiate cuplului spun că îi văd foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Paris consideră că, în opinia ei, Carter va fi cel mai bun tată. 

”În sfârșit mi-am găsit jumătatea. Este cel cu care aș vrea să-mi petrec tot restul vieții și să întemeiez o familie”, spunea ea pe rețelele sociale.
 

Paris Hilton are propriile branduri de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice. Averea ei se ridică la 300 de milioane de dolari.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/Facebook parishilton

Vezi și: FERMA - ORĂŞENI vs SĂTENI - Ediția 3
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!