Paris Jackson versus Lourdes Leon! Cine iti place mai mult?

Paris Jackson versus Lourdes Leon! Cine iti place mai mult?
Data: 13 Aprilie 2011
Ar fi fost doua adolescente normale daca s-ar fi numit altfel, insa pentru ca sunt Paris Jackson si Lourdes Leon, celebre inca din ziua cand s-au nascut, fiecare aparitie a lor este asteptata cu mare interes, asa ca incet, incet au devenit modele pentru milioane de tineri din lumea intreaga.

Paris Jackson si Lourdes Leon sunt mostenitoarele celor mai celebre voci ale muzicii pop. In timp ce Paris i-a spus adio tatalui ei, Michael Jackson, in urma cu aproape doi ani, Lourdes se bazeaza inca pe sprijinul si sfaturile mamei sale, Madonna, de la care a mostenit, pe langa gustul pentru spectacol, si pasiunea pentru moda, pentru outfit-uri originale.

La cei 13 ani ai ei impliniti recent, Paris si-a dezvaluit la o petrecere cu colegii de scoala gustul pentru tinute teenage si accesorii. Fiica lui Michael viseaza sa ajunga actrita.

Lourdes
, cu un an mai mare decat Paris, are deja un rol in filmul regizat de mama ei, o linie de imbracaminte, Material Girl, lansata tot impreuna cu Madonna, si un blog unde-si noteaza gusturile in materie de orice, cum isi petrece timpul liber, informatii devorate de adolescentele de varsta ei.

In ce masura cele doua fete vor atinge celebritatea regelui muzicii pop si, respectiv, reginei muzicii pop ramane de vazut.

Tie de cine iti place mai mult dintre cele doua fete? De Paris sau de Lourdes?
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO