Pariu cu iz regal: cum îl va chema pe cel de-al doilea copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Pariu cu iz regal: cum îl va chema pe cel de-al doilea copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry
Archie Harrison va împlini 2 ani la 6 mai. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2021
Data actualizare: 16 Februarie 2021
Pariorii din Marea Britanie sunt gata să dea lovitura la casele de pariuri mizând pe numele celui de-al doilea copil al Ducilor de Sussex. Cele mai neașteptate prenume au și cele mai mari cote.

Cei mai mulți britanici cred că Meghan Markle și Prințul Harry vor cinsti memoria Prințesei Diana, indiferent dacă cel de-al doilea lor copil va fi fată sau băiat. Unele case de pariuri au cote de 10/1 în cazul în care acest lucru se va materializa, altele au cote de 7/1. 

Dacă va fi băiat, cea mai probabilă alegere a ducilor ar fi Spencer. Chiar și așa, cine pariază pe Spencer, are o cotă de câștig de 25/1, la unele case de pariuri.

În oricare dintre situații, Diana și Spencer amintesc de mama Prințului Harry, întrucât Spencer a fost numele de familie al Dianei înainte de căsătorie.

Mai puțini bani vor câștiga pariorii dacă vor miza pe numele Alfie și Alexandra, care la unele case de pariuri au o cotă de 4/1, scrie People. De pe lista prenumelor posibile nu lipsesc Arthur, Isabella, Thomas, Emily și Sebastian, însă au șanse mici să se afle în topul preferințelor Ducilor de Sussex.

Duminică, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor avea al doilea copil. Cei doi mai au un băiat pe nume Archie Harrison, care va împlini 2 ani la 6 mai 2021.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Interviu exclusiv cu Remi Martin, bărbatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies