Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor

Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor
Autor:
Data: 31 Octombrie 2018
Pentru a se adapta mediului inconjurator, corpul uman s-a schimbat semnificativ odata cu trecerea timpului si se afla in continua transformare.

Iata care sunt cele cinci lucruri despre care se spune ca urmasii nostri, cel mai probabil, nu o sa le mai aiba:

1. Parul de pe corp

In timp ce genele si sprancenele au scopul de a ne proteja ochii, majoritatea parului corporal nu ne ajuta prea mult, iar acest lucru ii face pe cercetatori sa creada ca va disparea in totalitate odata cu evolutia speciei.

2. Muschii externi ai urechilor

Multe animale isi pot misca urechile, cum ar fi iepurii sau cainii. La fel ca si ele si oamenii sunt construiti sa poata face asta, iar dovada acestui lucru sunt muschii externi ai urechilor. Cu toate acestea, se pare ca acesti muschi vor disparea in viitor, avand in vedere ca nu avem nevoie de ei.

3. Apendicele

Multi dintre noi am auzit de apendicita, insa apendicele in sine nu are niciun rol in organismul uman. Se crede ca in trecut, cand dieta umana era preponderent vegetariana, acesta avea un rol in digestia celulozei.

4. A treisprezecea coasta

Una dintre diferentele dintre oameni si cimpanzei este faptul ca gorilele au doua coaste in plus in partea de sus a corpului. Este estimat ca doar 12% din oameni au acest set in plus, care insa va disparea in totalitate in timp.

5. Degetele de la picioare

Degetele de la picioare ne ajuta foarte mult pentru a ne mentine echilibrul, insa pe viitor este posibil sa folosim doar partea laterala a degetului mare, iar celelalte degete sa dispara.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO