Partidele de fotbal au cucerit clasamentul audientelor in iulie!

Partidele de fotbal au cucerit clasamentul audientelor in iulie!
Citeste mai mult despre: top, audiente, ProTV,
Data: 04 August 2015
Bucuresti, 04 august – Cele mai bune meciuri s-au vazut in luna iulie numai la PRO TV! Partidele de fotbal din cea mai urmarita competitie intercluburi din Europa – UEFA Champions League, alaturi de Supercupa Romaniei au reunit milioane de telespectatori in fata televizoarelor. Totodata, top 5  programe difuzate in luna iulie apartine PRO TV.

Meciurile din cadrul UEFA Champions League s-au clasat pe prima treapta in topul audientelor la nivel comercial din luna iulie:

1. UEFA Champions League a insumat o audienta medie de 11,6 puncte de rating si 32% cota de piata;

2. Filmul de miercuri a inregistrat o audienta medie de 9,8 puncte de rating si 26,1% share;

3. Partida de fotbal din Supercupa Romaniei a obtinut 9,7 puncte de rating si 29,2% share;

4. Vine CHEFul! a inregistrat o audienta medie de 7,8 puncte de rating si 23,9% share;

5. Filmul de duminica a obtinut 7,8 puncte de rating si 22% cota de piata.
 

In luna iulie, la nivel urban fotbalul de calitate a ocupat primele doua pozitii ale clasamentului:

1. Meciurile din UEFA Champions League au obtinut o audienta medie de 12 puncte de rating si 27,5% share;

2. Supercupa Romaniei a inregistrat o audienta medie de 10,3 puncte de rating si 24,7% share;

3. Filmul de miercuri a obtinut 7,5 puncte de rating si 17% cota de piata;

4. Filmul de duminica a obtinut o medie de 6,8 puncte de rating si 16,3%;

5. Clasamentul este completat de emisiunea Vine CHEFul! care a obtinut o medie de 6,1 puncte de rating si 14,6% share.
 

Situatie similara si la nivel national, unde telespectatorii au urmarit in iulie cu interes cel mai bun fotbal:

1. UEFA Champions League s-a clasat pe prima pozitie cu o audienta medie de 10,5 puncte de rating si 25,1% share;

2. Supercupa Romaniei a inregistrat o audienta medie de 9,7 puncte de rating si 24,3% share;

3. Filmul de miercuri a obtinut 7,2 puncte de rating si 16,8% cota de piata;

4. Filmul de duminica a obtinut o medie de 6 puncte de rating si 14,9%;

5. Clasamentul este completat de emisiunea prezentata de Victor Melian care a obtinut o medie de 5,8 puncte de rating si 14,4% share.
 

In prime time, luna iulie a clasat PRO TV pe prima pozitie in topul preferintelor telespectatorilor pe toate categoriile de public. Astfel, PRO TV a obtinut la nivel comercial un rating mediu de 6,3 puncte, fata de televiziunea de pe locul doi care a obtinut 4,1 puncte de rating. Pe target-ul urban, PRO TV a inregistrat 5,8 puncte de rating, fata de locul doi care a obtinut 4,2 puncte de rating. Situatia a fost similara si la nivel national, unde PRO TV conduce cu o audienta medie de 5,2 puncte de rating, la distanta de un punct fata de televiziunea de pe pozitia a doua a clasamentului. 

La nivelul intregii zile, PRO TV a condus audientele lunii iulie la nivel comercial si urban. Pe targetul comercial, PRO TV a inregistrat 2,5 puncte de rating si 16,2% share, fata de locul doi care a obtinut 2,2 puncte de rating si 14,3% cota de piata. 

Audienta cumulata pe primele sapte luni ale acestui an pozitioneaza PRO TV pe primul loc in topul audientelor, pe toate categoriile de public. 

Astfel, la nivelul intregii zile in intervalul ianuarie - iulie, pe segmentul publicului comercial, PRO TV a obtinut 3,7 puncte de rating si un share de 19,2%, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a inregistrat un rating mediu de 2,9 si 14,9% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV conduce topul cu un rating de 3,4 puncte si o cota de piata de 14,4%, in timp ce locul doi a obtinut 2,9 puncte de rating si 12,5% share. Si la nivel national, prima pozitie este ocupata de PRO TV cu un rating de 3,6 puncte si 15,3% share, in timp ce locul doi a obtinut o medie de 3,0 puncte de audienta si 12,7% share.

In prime time, in primele sapte luni ale lui 2015, pozitia de lider a PRO TV se mentine pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, PRO TV conduce topul audientelor cu un rating mediu de 9,5 si 24,2%, in timp ce locul doi a obtinut o audienta medie de 5,4 puncte si 13,8% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV s-a clasat pe prima pozitie cu 8,1 puncte de rating si 17,5% share, televiziunea de pe locul doi obtinand o audienta medie de 5,2 si 11,1% share. Si la nivel national, PRO TV ocupa prima pozitie, cu o audienta de 8,7 si 18,6% share, locul doi obtinand 5,1 puncte de rating si o cota de piata de 11%.  

Si in luna august, PRO TV a pregatit telespectatorilor programe atractive, cele mai spectaculoase meciuri de fotbal si filme de top!

PRO TV – Gandeste liber!

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO