Party-ul care-i poate crea probleme lui Dorian Popa: a cântat într-un spațiu închis și nu a respectat regulile de protecție

Party-ul care-i poate crea probleme lui Dorian Popa: a cântat într-un spațiu închis și nu a respectat regulile de protecție
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, petrecere,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 Iulie 2020
Data actualizare: 24 Iulie 2020
Fără doar și poate, Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști din România, fiind apreciat în primul rând de tineri.

Cu aproape 2 milioane de fani pe Instagram și peste 1,7 milioane de abonați pe YouTube, Dorian Popa îi ține zilnic pe internauți la curent cu tot ceea ce face, iar zilele trecute a postat în mediul online un vlog prin care anunță că a susținut primul concert după pauza provocată de coronavirus.

Vizualizat de aproximativ 250.000 de persoane, vloggul lui Dorian Popa a stârnit sute de reacții în mediul online, existând inclusiv persoane care îl pun la zid pe artist, deoarece evenimentul a avut loc într-un spațiu închis, iar niciunul dintre participanți nu a respectat regulile impuse de autorități. Mai mult decât atât, la petrecere au luat parte peste 20 de persoane, chiar dacă legea spune clar că acest lucru este interzis!

„Se interzice participarea la evenimente private în spaţii închise, cu excepţia celor care se desfăşoară cu participarea a cel mult 20 de persoane şi cu respectarea regulilor de distanţare fizică”, arată legea, potrivit celor de la Libertatea.

foto: YouTube Dorian Popa; Instagram Dorian Popa

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!