Pasiunea pentru sport se mosteneste in familia Smith. Cum a fost surprins Jaden, fiul cel mare al lui Will Smith

Pasiunea pentru sport se mosteneste in familia Smith. Cum a fost surprins Jaden, fiul cel mare al lui Will Smith
Citeste mai mult despre: fiu, pasiune, sport, Will Smith,
Data: 25 Iulie 2015
Jaden Smith a fost surprins de paparazzi in timp ce se plimba pe strazile din Calabasas, California, exersandu-si cu aceasta ocazie si talentele sportive.

Tanarul de 17 ani se afla pe un skateboard, iar la un moment dat a renuntat la tricou, lasand la vedere fizicul destul de bine lucrat, ceea ce nu este neobisnuit tinand cont ca atat will Smith, cat si Jada Pinkett Smith sunt cunoscuti pentru pasiunea pentru sport. 

Dupa reusita din "The pursuit of happiness", filmul de debut in care a jucat impreuna cu tatal lui, Jaden a decis sa calce pe urmele parintilor celebri, ambii actori cunoscuti la Hollywood, si si-a indreptat atentia catre filme de actiune, semnand pentru "Karate Kid" si, recent, pentru "After Earth".

Anii care au trecut intre filmul despre artele martiale si cel despre viata de dupa distrugerea Terrei si-au pus amprenta asupra pustiului, care are acum 17 ani si este adeptul unui stil special, care il ajuta sa se faca remarcat la fiecare aparitie publica.

Jaden seamana tot mai mult cu tatal lui, Will Smith: inalt, slab si increzator in propriile forte, isi exploateaza si talentele actoricesti, dar si pe cele muzicale.

Vezi imaginile aici!
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO