Paula Herlo colectioneaza martisoare-cosar

Paula Herlo colectioneaza martisoare-cosar
Citeste mai mult despre: Paula Herlo, Alex Dima, Romania te iubesc,
Data: 27 Februarie 2013
1 martie este intotdeauna motiv de bucurie pentru corespondentii Stirilor ProTv.

 

1 martie este intotdeauna prilej de bucurie la Romania, te iubesc!, asta pentru ca partea masculina a echipei respecta traditia si an de an vine „blindata” cu martisoare, iar reprezentantele sexului frumos isi completeaza colectiile pentru care sunt renumite. Paula Herlo are o slabiciune pentru martisoarele-cosar, pe care le pastreaza cu mare drag. „Acum trei ani mi-am amnintit ca in copilarie, de Martisor, cel mai mult imi placea sa primesc cosar”, povesteste Paula. „Era unul facut din portelan, pe care il purtam cu mare fala crezand ca aduce noroc. De dragul acelor vremuri primesc de atunci cosari. Niciunul nu seamana cu modelul comunist, dar placerea de a-i pune in piept e la fel de mare ca atunci”, mai marturiseste corespondentul. 

De 1 martie Anca Nastasi respecta o traditie de familie putin spus surprinzatoare: merge la schi. „Chiar si atunci cand nu mai e zapada decat sus pe creste, cobor pana la baza muntelui cu schiurile in spinare. Cele mai frumoase zile de 1 martie sunt cele de primavara timpuri cand pe partie, langa cabana, apar ghioceii”, este de parere Anca. 

Cosmin Savu isi innoieste an de an de 1 martie colectia de zambete. Corespondentul marturiseste ca primavara este anotimpul lui preferat. „Pe langa razele soarelui nu trebuie sa lipseasca zambetele. Si recunosc: am parte din plin de ele atunci cand daruiesc ghiocei si martisoare”, spune Cosmin. 

Si Alex Dima tine mortis sa faca impresie buna de Martisor. „Anul trecut cred ca am excelat la capitolul martisoare. Le-am confectionat din Fimo impreuna cu fiica mea, am facut pisicute, girafe si alte lighioane. Am vrut nu doar sa fie un dar, ci sa si muncim putin pentru acel dar, sa ne punem amprenta si, de ce nu, o parte din timpul si din sufletul nostru pentru fiecare martisor. Si sper ca doamnele care le-au primit au apreciat gestul”, declara Alex. 

Aceeasi idee va fi pusa anul acesta in practica si de colegul lui, Rares Nastase. „De Martisor mie imi place sa „indulcesc fetele”. Merg mai mereu pe varianta o floare si o bomboana. Nu sunt adeptul martisoarelor clasice pentru ca pur si simplu ne-au invadat si au pierdut mult la capitolul originalitate. Cred ca anul acesta voi incerca sa fac martisoare impreuna cu fiica mea, Sophia, sper sa ne iasa foarte dragute, mai ales ca apreciem foarte mult martisoarele handmade”, povesteste Rares.  

Gazda emisiunii Romania, te iubesc!, Cristian Leonte, respecta aceasta traditie de cand se stie. „E un gest foarte simplu, care garantat e rasplatit cu un zambet mare. Anul acesta sigur voi oferi cel putin un martisor si va fi un cosar, o potcoava sau un trifoi cu patru voi. Sau toate trei”, dezvaluie incantat Cristi. 

FULLSCREEN
Paula Herlo colectioneaza martisoare-cosar
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO