Paula Herlo pune autoritatile fata in fata cu vechile promisiuni. Anca Nastasi arata fata nevazuta a raiului din Viscri

Paula Herlo pune autoritatile fata in fata cu vechile promisiuni. Anca Nastasi arata fata nevazuta a raiului din Viscri
Citeste mai mult despre: Paula Herlo, Anca Nastasi, Romania te iubesc,
Data: 13 Martie 2015
 In aceasta duminica, de la ora 18:00, Romania, te iubesc! prezinta doua subiecte foarte importante de care se lovesc romanii in ziua de azi. 

Astfel, la un an dupa demararea campaniei Tu stii ce mai fac parintii tai? Paula Herlo, corespondent special Stirile PRO TV, s-a intors la batranii ramasi singuri, dar si la autoritatile care se pare ca au uitat promisiunile facute anul trecut in timpul campaniei derulata de Stirile PROTV. Mai mult, au restras si o buna parte din fondurile existente pentru ingrijirea la domiciliu. 

Citește și

Suferinta, bolile batranetii si singuratatea sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta sute de mii de oameni in varsta. “Minsitrul Muncii, Rovana Plumb, promitea anul trecut ca va ajuta batranii singuri prin masuri ce vor fi luate pana la sfarsitul lui 2014. La randul meu ii promiteam ca ma intorc in ianuarie sa tragem linie si sa vedem ce s-a schimbat. Eu m-am tinut de cuvant. Rovana Plumb, nu.” – a declarat Paula Herlo. 

Anca Nastasi, corespondent special Stirile PRO TV, s-a intors si ea in Viscri, insa de aceasta data nu pentru a arata frumusetea zonei si modalitatile prin care sunt conservate traditiile romanesti de catre tarani, ci pentru a arata ca o data cu popularitatea locului au inceput sa apara si probleme. 

Sunt oameni care nu au inteles ce inseamna cu adevarat fenomenul Viscri si care cred ca, mizand pe pensiuni de lux, ridicate din fonduri europene, se pot bucura de acelasi succes pe care il au cei care s-au chinuit sa pastreze traditiile locului, punand astfel in pericol intregul viitor al zonei.

Anca vorbeste despre fonduri europene aprobate pentru 10 proiecte moderne: pensiune, terenuri de tenis, sala de fitness, herghelie si multe alte facilitati, toate acestea depuse de firme diferite. Insa, toate cele 10 proiecte sunt in directa legatura, scopul fiind acela de construire a unui complex turistic.

Ce a avut de spus Rovana Plumb despre rezolvarea situatiei in care se afla batranii, dar si cum stau lucrurile cu adevarat in Viscri vom vedea duminica, la ora 18:00, la Romania, te iubesc!

Toate reportajele marca Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?


FULLSCREEN
Paula Herlo pune autoritatile fata in fata cu vechile promisiuni. Anca Nastasi arata fata nevazuta a raiului din Viscri
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies