Paula Herlo si Cosmin Savu vor prezenta reportaje speciale in ultima editie din acest sezon Romania, te iubesc!

Paula Herlo si Cosmin Savu vor prezenta reportaje speciale in ultima editie din acest sezon Romania, te iubesc!
Data publicarii: 19 Decembrie 2014
Data actualizare: 19 Decembrie 2014
Duminica de la ora 18:00 va fi difuzata ultima editie Romania, te iubesc! din acest sezon. Paula Herlo si Cosmin Savu, corespondenti speciali ai Stirilor PRO TV, vor prezenta o serie de reportaje care abordeaza subiecte speciale.

 

 

 

Cosmin Savu arata povestea de succes a unui om care a reusit sa isi tranforme pasiunea de o viata intr-o afacere de succes. Telespectatorii vor cunoaste un om increzator in propriile forte care a pus pe harta Europei un sat din Transilvania. El a creat un loc de vis, in care se desfasoara cele mai bune competitii ecvestre. Este vorba despre Mihnea Vargolici, un bucurestean pentru care dragostea fata de cai a venit insotita de succes.

Cosmin a pregatit si o ancheta despre baronii locali din Bacau. El va dezalui flagelul coruptiei si va arata persoane controversate care au dezvoltat afaceri prospere pe baza acestei practici nesanatoase. Astfel, judete intregi sunt afectate de consecintele coruptiei si duc la o subdevzoltare si o slaba functionare a institutiilor din Romania.

Paula Herlo va prezenta un material despre copiii revolutiei. Ea a stat de vorba cu copiii nascuti in zilele in care in Timisoara se murea pe strazi, iar maternitatile erau pline de mame speriate ca isi vor pierde copiii. Cinci dintre cei nascuti atunci vorbesc duminica, la Romania, te iubesc! despre libertate, despre planurile lor si mai ales despre felul in care au inteles sa onoreze sacrificiul miilor de morti si raniti in 1989.

Toate editiile Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro si pe voyo.ro.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies