Paula Herlo: "Traiesc cel mai important eveniment din toata viata mea"

Paula Herlo:  Traiesc cel mai important eveniment din toata viata mea
Citeste mai mult despre: Paula Herlo, Stirile ProTV,
Data: 25 Septembrie 2012
Cea mai noua mamica din redactia stirilor ProTV, Paula Herlo, marturiseste: "Traiesc cel mai important eveniment din toata viata mea".

A castigat un premiu Emmy pentru stirile ProTV, a schimbat legi si a redat speranta unor oameni pentru care destinul parea ca a pregatit doar momente de disperare, dar Paula Herlo a marturisit ca cel mai important eveniment din viata ei este nasterea lui Vladimir, bebelus care a venit pe lume pe 23 septembrie.

Pe cat de usor par sa i se astearna cuvintele in reportajele minutioase pe care telespectatorii ProTV le pot urmari in cadrul emisiunii de anchete jurnalistice "Romania, te iubesc!", pe atat de greu ii este Paulei sa descrie momentul in care si-a vazut pentru prima data baietelul: “A fost intr-un fel pe care nu-l pot descrie in cuvinte. Mi-am lipit fata de a lui si l-am pupat, moment in care s-a oprit din plans”, a povestit corespondentul stirilor ProTV.

Paula a fost invadata de ganduri bune, venite de la rude, prieteni si colegi. "Am primit zeci de urari, toate pline de caldura, care m-au facut sa simt si mai puternic sentimentul maternitatii", a mai dezvaluit proaspata mamica.

"Romania, te iubesc!" revine cu cel de-al noualea sezon, din 30 septembrie.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO